Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marcela Pivcová
22.1.2023 20:12
Minulý týden jsem se zase dostala na pár dní do Prahy, kde mám lékaře, úřady atd... Na návštěvu botanické zahrady, kam se každoročně několikrát podívám, mi už nezbyl čas. Avšak i na našem záhonku u vchodu do paneláku rozkvetly kytičky: tařička, trávnička, vřesovec - a macešky tam snad kvetly celou zimu.
Dana Puchalská
22.1.2023 16:52
Ano,je tam moc krásně. Děkuju za hezkou procházku doplněnou krásnými fotografiemi.
Zuzana Pivcová
22.1.2023 16:31
Dokud jsme byly trvale v Praze, kde Marcela bydlí kousek nad botanickou zahradou, chodily jsme tam často, ale uznávám, že v lednu asi nikdy. Díky za procházku.
Jitka Hašková
22.1.2023 13:03
Hanko, také tam ráda chodím, bohužel jsem se loni dostala jen jednou. Pro lidi nad 70 je už zase po letech vstupné 1 Kč. Kdysi to bývalo zdarma až do konce března. Máš pravdu, je tam krásně celý rok.
Naděžda Špásová
22.1.2023 12:44
Vůbec se ti nedivím, že tam ráda chodíš, byla jsem tam před lety a taky se mi tam moc líbilo. Hezké fotky.
Blanka Lazarová
22.1.2023 12:13
Hani, díky za procházku. Další tip pro mě. Tróju neznám vůbec. A že je tam toho dost.
Daniela Řeřichová
22.1.2023 11:13
Hani, krásné fotografie, nevěřila bych, že snímky jsou zimní. BZ je pěkná v každém ročním období.
Jan Zelenka
22.1.2023 10:29
Hanko, pěkné, na leden to moc nevypadá. Byl jsem tam asi dvakrát, ještě se ženou. Ale ne v zimě.
Irena Mertová
22.1.2023 09:42
Hezké fotky zahrady i výhledů z ní...