Lichý, tedy dobrý
Ilustrační foto: Pixabay

Lichý, tedy dobrý

31. 12. 2022

2023 je liché číslo. A to znamená, že nový rok bude dobrý. Musí být, když je lichý. Nevím, jak je to u vás, ale v mém životě se všechny podstatné pozitivní události děly v lichých letech.

V lichém roce jsem se narodil, a taky má žena i obě dcery. V lichém roce jsem například promoval a pak také nastoupil do prvního zaměstnání. A v lichém roce vznikl i tento portál, který propojil desítky lidiček z celé republiky, byl u vzniku nových přátelství, ale i vztahů. A nejen to. Stal se pro mnohé jakousi kotvou v obdobích šťastných nebo i těch méně veselých. Na našem portále lidé sdílí své zážitky a příhody nebo se svěřují se svými starostmi. A stejně tomu bylo i v právě uplynulém roce. Díky vám, aktivním čtenářům, jsme na portále vydali stovky tipů na výlety, události z kultury, a také veselé příhody či vzpomínkové příspěvky, ale i krásné fotopříběhy naší krásné přírody. Byli jste zase úžasní a my vám za celoroční aktivity moc děkujeme! Nejen za nás, redakci, ale i za ty, kteří sice nepíší, ani nefotí, ale rádi si u nás vaše příspěvky čtou a prohlížejí si vaše nádherné fotografie. 

Ale zpět k tomu lichému roku 2023. Samozřejmě, že leckdo může namítnout, že ne všechno hezké se děje v lichých letech a věci zlé přichází jen v letech sudých. Je to hlavně o tom, jak se kdo ke svému životu postaví. Někdo je nespokojený, i když nijak zvlášť nestrádá a někdo má radost i z maličkostí. Rok 2023 bude dobrý, když i v těch těžších obdobích vykřešeme vždy špetku naděje, když se budeme radovat z každého prožitého dne a když na lidech budeme hledat vždy jen to pozitivní.

Každopadně vám všem přejeme jen dobrý rok 2023!

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Nepřemýšlela jsem nikdy nad léty lichými nebo sudými, nad více nebo méně šťastnými. Proto přeji všem z i60, ať už jsou narozeni v lichém roce, nebo jako já, v sudém, aby byli všichni šťastní a spokojeni, aby v tomto roce na ně čekaly jen krásné a klidné dny.
Marie Seitlová
Honzo díky za přání i já celé tvé rodině přeji ať je lichý rok krásný, úspěšný a plný radosti.
Miloslava Richterová
Díky, přeji krásný nový rok :-)
Dana Kolářová
A my děkujeme za možnost se realizovat na i60 jak v lichém tak sudém roce. Na zdraví a na setkávání.
Hana Řezáčová
S každým rokem je to jako se vším jiným - něco je dobré, něco horší, a to jak pro nás osobně, tak ve světě, v kterém žijeme, jedno jestli je rok sudý či lichý, něco můžeme vylepšit my sami, s něčím nehnem a musíme čekat a doufat ... Tak ať je roku 2023 lepší ta " větší " půlka! - Díky za pěkné přání.
Libuše Heulerová
Honzo, díky...krásně jsi to napsal! Taky přeju Tobě i celé Tvé rodině a taky všem v redakci, aby ten rok 2023 byl opravdu šťastný a veselý!!!
Dagmar Bartušková
Honzo, díky za tak krásné přání. Šťastný lichý rok.
Eva Mužíková
Krásné přání které pohladí. Děkuji Ti Honzo za něj. Bertice
Blanka Lazarová
Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela, ale mám lichá čísla radši. Tak ať i ten rok 2023 je lepší než ten letošní. A děkuji íčku, že tu pro nás je a bude i v dalších letech. A tak připíjím na zdraví všem lidem dobré vůle.
Jana Šenbergerová
Díky za krásné přání. Lichá čísla jsou určitě lepší než liché naděje. Věřím, že ty naše takové nebudou a rok poplyne v lásce, míru a zlepšení vztahů osobních i mezinárodních. To bych si moc přála pro nás všechny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.