Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 3. díl
Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 3. díl

29. 11. 2022

Podzim se již přehoupl do své poslední třetiny. Počátek jeho vlády byl po horkém, dlouhém suchém létu poněkud lenivý. Prudké ochlazení jakoby naznačovalo, že hned přenechá svoji vládu paní Zimě.

Naštěstí se pochlapil. Zimu odsunul na neznámou kolej a místo omluvenky nám ukázal, že svá kouzla nezapomněl. V polovině října vyčaroval „babí léto".

Stromy v karlovarských lázeňských lesích, ale i v parcích a kolem kolonád oblékl módní návrhář pan Podzim do slušivých, lehce rozevlátých siluet. S těmi mu pomáhal přítel Větřík. Na kostýmech tvůrci nešetřili a zahalili stromy do oku lahodících pestrých barev. Přesně takových, jaké každoročně potěší každého milovníka krásné přírody. Návrhářův kamarád Slunce vše prozářil svými prodlouženými paprsky a mohli jsme se radovat z krás darů podzimu (a to nejen v Karlových Varech, ale jistě i na Vysočině a kdekoliv jinde).

Dovolím si vás pozvat ke shlédnutí aspoň několika vybraných záběrů s popisky, abych se s vámi podělila o okouzlující chvilky z procházek v nedávno uplynulém období v mém novém bydlišti.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Jaruško děkuji za další díl seznamování, znám KV jen částečně a to okolí je opravdu krásné. A věřím, že se v novém bydlišti cítíš moc dobře.
Daniela Řeřichová
Milá Jaruško, cítím z Tvých příspěvků velké uspokojení a radost. Moc Ti přeji, abys v KV našla svůj vytoužený domov. :-)
Blanka Lazarová
Jaruš, bezva fotky s popisky. Už se těším na Karlovy Vary vánoční a nebo KV v bílém hávu.
Helena Přibilová
Paní Jaruško, díky Vašim krásným fotografiím jsem se mohla znovu podívat do Karlových Varů.
Jana Šenbergerová
Jaruško, ve Varech moc krásně je, ať se ti tam dobře žije, ať tě stále obklopuje jejich poezie.
Jitka Mošovská
Jarko, přiblížila jsi nám i neznámá místa K.V. Do středu K.V. nelze zaparkovat a tak je snad kilometrová kolona aut nad městem. I tam jsme parkovaly (děvčata), jenomže jsme se vyjely podívat na Vánoční dům. Po příjezdu místo bylo fuč, tak sjížděly blíž a blíž k hotelu až se podařilo zaparkovat. A ejhle ráno za stěračem lístek = 500,- Kč.
Marie Seitlová
Jaruško, přeji ti, ať se ti v novém bydlišti dobře žije. Fotky jsou moc pěkné, zajímavé. Děkuji za seznámení s K.V.
Naděžda Špásová
Jarko, krásné fotky, je vidět, že je ti v KV moc dobře, tak ať to tak zůstane ještě hodně dlouho. Přeji krásné Vánoce.
Alena Velková
Moc pěkné.
Zdenka Soukupová
Jarko, krásné fotky. Vary na nich vypadají noblesně. Při čtení si vždy vzpomenu na své dva studijní roky ve Varech. Jo, kdeže loňské sněhy jsou....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.