Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 3. díl
Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 3. díl

29. 11. 2022

Podzim se již přehoupl do své poslední třetiny. Počátek jeho vlády byl po horkém, dlouhém suchém létu poněkud lenivý. Prudké ochlazení jakoby naznačovalo, že hned přenechá svoji vládu paní Zimě.

Naštěstí se pochlapil. Zimu odsunul na neznámou kolej a místo omluvenky nám ukázal, že svá kouzla nezapomněl. V polovině října vyčaroval „babí léto".

Stromy v karlovarských lázeňských lesích, ale i v parcích a kolem kolonád oblékl módní návrhář pan Podzim do slušivých, lehce rozevlátých siluet. S těmi mu pomáhal přítel Větřík. Na kostýmech tvůrci nešetřili a zahalili stromy do oku lahodících pestrých barev. Přesně takových, jaké každoročně potěší každého milovníka krásné přírody. Návrhářův kamarád Slunce vše prozářil svými prodlouženými paprsky a mohli jsme se radovat z krás darů podzimu (a to nejen v Karlových Varech, ale jistě i na Vysočině a kdekoliv jinde).

Dovolím si vás pozvat ke shlédnutí aspoň několika vybraných záběrů s popisky, abych se s vámi podělila o okouzlující chvilky z procházek v nedávno uplynulém období v mém novém bydlišti.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...