Ilustrační foto: Miloslav Křížek
Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2023 sestavený z fotek našich čtenářů
19. 11. 2022Také v roce 2023 si budete moci pověsit na zeď kalendář sestavený z fotografií čtenářů potálu i60.cz. Jaké fotografie v něm budou? Podívejte se...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
19.11.2022 22:10
Děkuji redakci za zařazení mé fotografie do kalendáře na rok 2023, moc mě to potěšilo. Určitě si jej koupím přes e-shop.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.11.2022 18:41
Pokud mi to vyjde vyzvednu si kalendář osobně 28.11., když ne objednám si ho v e-shopu. Děkuji.
Miluše Hasenohrlová
19.11.2022 18:10
Velice pěkné fotky v kalendáři.I moje chrupka, což mě potěšilo.Objednala jsem si přes e-shop, poštou.
Alena Vávrová
19.11.2022 18:05
Určitě odeberu 1 ks kalendáře, jen ještě nevím jak. Upřesním. Děkuji !
Marie Seitlová
19.11.2022 16:54
Kalendář je moc pěkný a potěšilo mě, že se tam objevila i má fotka. Objednávám si 1x a k vyzvednutí na setkání 28.12.2022. Pokud by to nevyšlo, tak poslat.
Věra Ježková
19.11.2022 16:19
Kalendář vypadá moc hezky. Jsem ráda, že se kocourek umístil. Jeho majitelé budou mít radost. Objednávám jeden. Kalendář si vyzvednu osobně v redakci (možná po dohodě s Martinou jedna z nás).
Martina Růžičková
19.11.2022 14:28
Dobrý den, objednávám 1 kus kalendáře. Vyzvednu si ho osobně v redakci podle dohody. Vypadá náramně, tak se na něj moc těším. :-) Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA