Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Caklová
28.11.2022 08:50
Paní Škopánová, není to o tom, jestli zrovna Vás by někdo rád viděl, ale je to o tom, zda Vy byste ráda viděla kohokoliv. Osobně jsem se na setkání moc těšila, upekla jsem tři ořechové bábovky, nakadeřila si vlasy a dnes ráno je vše jinak. Takže tímto všechny zdravím a všem kteří přijdou přeji radost ze setkání ♥♥♥
Olga Škopánová
28.11.2022 08:18
Nemyslím si by zrovna mě někdo rád viděl.
Alena Tollarová
28.11.2022 08:10
Těším se! :)
Vladislava Dejmková
28.11.2022 08:05
Ráda bych se zúčastnila, ale časově mi to nevyjde. Budu s vámi alespoň v duchu. Přeji všem, ať se setkání vydaří.
Martina Růžičková
8.11.2022 08:18
Bude to jistě úžasné setkání, proto je mi moc líto, že jsem v tomto termínu již před časem slíbila účast na jiném velkém setkání s lidmi, které jsem dlouho neviděla. Určitě si to moc užijete, což vám moc přeji.
Helena Přibilová
6.11.2022 21:48
Ráda bych se připojila k účastníkům tohoto setkání, abych je mohla poznat také osobně, ale zřejmě mi v tom budou bránit pracovní povinnosti. Přeji tedy všem příjemně prožitý čas a těším se na fotodokumentaci.
Helenka Vambleki
6.11.2022 13:31
Domlouvám se s Květinkou, přijedeme spolu
Hana Polednová
6.11.2022 12:19
Dušane, nebojte se a přijďte. Vše je jednou poprvé a určitě se Vám tam bude s námi líbit. Mužů tam bude více jako na každém setkání v redakci. Někteří se sem jen nenapíší, za to my ičkařky se netrpělivě hlásíme hned po vydání článku. Vítáni jsou všichni a místa bude dost.
Marie Měchurová
6.11.2022 12:17
Libuš, určitě pojedeme stejným rychlíkem (z Hulína po 8hod). V Praze je okolo 11hod. Uvidíme podle zpoždění, co stihneme projít. Nechala bych Mirka taky doma, ale já bych se bála zpátky sama 3km potmě.
Libuše Křapová
6.11.2022 09:29
Maruško, půjdete se podívat také na Hrad?
Načíst starší příspěvky