Komedie plná omylů na pokračování podle vašeho přání (4)
Ilustrační foto: Pixabay

Komedie plná omylů na pokračování podle vašeho přání (4)

16. 1. 2022
Můj příběh povídka
Autor: Martin Vrba
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Také máme Čičíka, tedy Mikeše, kastrovaný, ale má mě moc rád , jak může , dá mi hubana. Přesto, když přijde jaro, je neklidný a občas se toulá. A jestlipak jste se svěřil svému známému, že jste jeho peněžitou službu nevyužil?
Zuzana Pivcová
Čičíku, reaguješ na oslovení jménem? Samotné "čičí" se ale nepočítá. Dále - čtu, že umíš mluvit. To je ale jen fantazie. Ale máš různé typy mluvy, z nichž je jednoznačně jasné, co říkáš? Dále - jsi přece jen kocour. Přitahují tě víc dámy, tedy vůně jejich oblečení a těla? Lísáš se k nim víc než k mužům? U koček to bývá totiž většinou naopak. A naposledy: Zdají se ti sny?
Eva Mužíková
Čičiku, ten Tvůj páneček mne baví. I bez sexu se dá žíti, hlavně že jsme zdraví. Promiň, zákaz zmínky o sexu jsem nedodržela, ale snad to vydýcháš. Jo ještě dotaz, víš že už se uvažuje o tom, že i kočky a pejsci budou muset nosit roušky?? Co Ty na to??
Alena Švancarová
Já otázku mám.Jak moc zajímala historka Čičika nebo čekal,že dostane další kapsičku a proto poslouchal.Vím,že kočky zajímá co dostanou dobrého.Hlavně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody