Ilustrační foto: Pixabay
Komedie plná omylů na pokračování podle vašeho přání (4)
16. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.1.2022 16:50
Také máme Čičíka, tedy Mikeše, kastrovaný, ale má mě moc rád , jak může , dá mi hubana. Přesto, když přijde jaro, je neklidný a občas se toulá. A jestlipak jste se svěřil svému známému, že jste jeho peněžitou službu nevyužil?
Zuzana Pivcová
16.1.2022 20:49
Čičíku, reaguješ na oslovení jménem? Samotné "čičí" se ale nepočítá. Dále - čtu, že umíš mluvit. To je ale jen fantazie. Ale máš různé typy mluvy, z nichž je jednoznačně jasné, co říkáš? Dále - jsi přece jen kocour. Přitahují tě víc dámy, tedy vůně jejich oblečení a těla? Lísáš se k nim víc než k mužům? U koček to bývá totiž většinou naopak. A naposledy: Zdají se ti sny?
Eva Mužíková
16.1.2022 13:05
Čičiku, ten Tvůj páneček mne baví. I bez sexu se dá žíti, hlavně že jsme zdraví. Promiň, zákaz zmínky o sexu jsem nedodržela, ale snad to vydýcháš. Jo ještě dotaz, víš že už se uvažuje o tom, že i kočky a pejsci budou muset nosit roušky?? Co Ty na to??
Alena Švancarová
16.1.2022 11:53
Já otázku mám.Jak moc zajímala historka Čičika nebo čekal,že dostane další kapsičku a proto poslouchal.Vím,že kočky zajímá co dostanou dobrého.Hlavně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA