Házení flinty do žita
Ilustrační foto: pixabay.com

Házení flinty do žita

27. 10. 2021

Házení flinty do žita je další téma podzimní soutěže. Chtěla jsem hodit flintu do žita a to hodně daleko, nebo tou flintou na někoho zamířit. Asi mi tento článek nevyjde, ale možná si ho někdo přečte. Na íčku vyšly podzimní soutěže a já jsem se rozhodla, že se zúčastním. Jedna soutěž byla  na různá slova napsat báseň. Napsala jsem své veršíky, ale u mých veršů nebyl dodatek, že jsou na soutěžní téma. No nevadí, jen jsem zvědavá, jak některé ostatní verše byly do soutěže přiznány. Myslela jsem si, že slova do veršů musí být ve tvaru, jak byly předepsány, ale v některých básních nejsou.

To je ale vedlejší. Další téma bylo, jaké výhody přináší věk. Na toto téma se toho moc psát nemůže a je pravda, že se to někde může i střetnout. Myslela jsem si, že soutěžní články vycházejí tehdy, kdy je kdo napsal. Není to ale pravda a můj článek, i když byl napsán dříve, vyšel až druhý Když mi vyšel, dočkala jsem se něčeho velmi nepříjemného, protože mi jedna čtenářka napsala, že už pod článek, který vyšel první na toto téma, něco napsala a že si to mám přečíst tam.

No nevím, ale já si články píši svoje a nemám zapotřebí si číst vyjádření pod článkem někoho jiného.

Tak se nedivte, že jsem tu flintu do žita chtěla hodit, protože jsem si řekla, že toto nemám opravdu zapotřebí. Měla jsem  vztek, ale teď jsem trochu vychladla a o té flintě už přemýšlím jasněji. Zkusím ji ještě neházet, ale když už psát nic nemám, tak ji v tom žitě nechám.

Můj příběh Podzimní soutěžení 2021
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Hanko, stačilo pořádně si přečíst zadání soutěže a byla bys ušetřena jednoho zklamání: "Nadpisy neboli titulky příspěvků na všechna tři témata mohou být libovolné, do závorky za titulek jen uveďte, že jde o soutěžní příspěvek, a to např. takto: Dovolená za všechny prachy (podzimní soutěž). Závorku s informací o soutěži před vydáním příspěvku odstraníme, soutěžní příspěvky bude možné hledat podle tagu s názvem "Podzimní soutěžení 2021"." Hani, ty máš flintu? A co zbrojní průkaz? Ne? Já to na tebe neprozradím, ale určitě ji nikam neházej, ať někdo nepřijde k úrazu. A nebylo by z čeho si vystřelit!
Hana Rypáčková
Hani, piš , piš piš, nebo z tebe bude myš. / Když jsme byly s prázdninovými kamarádkami odkázány na dopisy, takto jsme je končily..
Jana Vargová
Paní Šimková, počet hvězdiček se mi nepovedl, zase prst neposlechl. K článku-nenechte se odradit komentáři. Chcete-li psát, pište a řekněte si, že každý má právo na vlastní názor. Důležité je, abyste se VY cítila v pohodě.
Anna Potůčková
Hani, tu flintu do žita vážně neházejte, občas se stane snad každému, že přijde zklamání a člověk má chut se vším praštit jako zedník praští cihlou na konci směny. Nedávno se mě také stalo, že jsem byla zklamaná, když jsem dostala jinou cenu za soutěž, než která u zadání byla napsaná. Ale neodradilo mě to a jedu dál nebo pojedu, pokud mě něco ke tvorbě napadne. Říkám si, že pokud nejde o život jde o h...... Dosadte si to slovo každý sám za sebe. Jsou lidé, kteří raději kritizují než pochválí a na tom nic nikdo nezměníme.
Hana Šimková
Ano pane Zelenko přesně ten smysl to má. Nemyslela, jsem, že to vyjde, protože ani do soutěže jsem to nechtěla.Jenom jsem zhodnotila svoji situaci a jak ty soutěže vidím. Teď už to ale nevidím nijak, protože je jasné, že moje soutěžení končí.Nemusíte reagovat a myslete si o tom co chcete. Váš článek pane Zelenko je hezký tak doufám, že vyhrajete. Opravdu nezávidím , nejsem uražená . To, co jsem chtěla říci jsem řekla.
Jan Zelenka
Postrádám smysl tohoto článku. .Jsou to jen plané stížnosti.
Marie Měchurová
Bojovat se má do posledního dechu. Taky u básničky nemám poznámku, že je soutěžní, ale je mi to jedno. Zadané tvary se můžou ohýbat, tak to bylo vždycky. Takže Hano, neházejte flintu do žita, ještě můžete něco vytvořit na třetí téma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.