Házení flinty do žita
Ilustrační foto: pixabay.com

Házení flinty do žita

27. 10. 2021

Házení flinty do žita je další téma podzimní soutěže. Chtěla jsem hodit flintu do žita a to hodně daleko, nebo tou flintou na někoho zamířit. Asi mi tento článek nevyjde, ale možná si ho někdo přečte. Na íčku vyšly podzimní soutěže a já jsem se rozhodla, že se zúčastním. Jedna soutěž byla  na různá slova napsat báseň. Napsala jsem své veršíky, ale u mých veršů nebyl dodatek, že jsou na soutěžní téma. No nevadí, jen jsem zvědavá, jak některé ostatní verše byly do soutěže přiznány. Myslela jsem si, že slova do veršů musí být ve tvaru, jak byly předepsány, ale v některých básních nejsou.

To je ale vedlejší. Další téma bylo, jaké výhody přináší věk. Na toto téma se toho moc psát nemůže a je pravda, že se to někde může i střetnout. Myslela jsem si, že soutěžní články vycházejí tehdy, kdy je kdo napsal. Není to ale pravda a můj článek, i když byl napsán dříve, vyšel až druhý Když mi vyšel, dočkala jsem se něčeho velmi nepříjemného, protože mi jedna čtenářka napsala, že už pod článek, který vyšel první na toto téma, něco napsala a že si to mám přečíst tam.

No nevím, ale já si články píši svoje a nemám zapotřebí si číst vyjádření pod článkem někoho jiného.

Tak se nedivte, že jsem tu flintu do žita chtěla hodit, protože jsem si řekla, že toto nemám opravdu zapotřebí. Měla jsem  vztek, ale teď jsem trochu vychladla a o té flintě už přemýšlím jasněji. Zkusím ji ještě neházet, ale když už psát nic nemám, tak ji v tom žitě nechám.

Můj příběh Podzimní soutěžení 2021
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.