Fotoreportáž: Dotek podzimu
Foto autorka

Fotoreportáž: Dotek podzimu

2. 10. 2021

Každý den se z okna kuchyně dívám na stromy, které se pomalu, ale jistě zbarvují do barev podzimu. V současné době chodím na rehabilitaci a včera tj. ve čtvrtek jsem dostala docela zabrat. Hlavně mi bylo kladeno na srdce, rozhodně ne žádné mytí oken nebo něco podobného. Terapeutka neví, že tohle u mě nehrozí, ale stejně se mi nechtělo sedět doma. Vzhledem k tomu, že venku bylo docela hezky a na obloze se honila spousta mraků, zavelela jsem a hurá na Střížák.

Trochu víc nahoře foukalo, ale obloha byla moc hezká a barva stromů také. Vlády už se opravdu ujímá podzim, jeho barvy jsou  krásné, i když chlad už se taky pomalu plíží. Zvu vás na procházku podzimem, snad někomu touto malou procházkou udělám radost.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Moc hezké fotky. Na Střižák jsme občas chodili " za školu", když jsem v Ústí studovala.
Jitka Hašková
Díky za krásnou, podzimní procházku
Soňa Prachfeldová
Přírodu nic nenahradí a když vidím tu krásu i na fotkách, tak si říkám, že je nás mnoho co milují přírodu. A když si v ní poletujeme s foťáky nemá to chybu.
Dana Puchalská
Krásné fotky. A okna? Ty přeci na rozdíl od přírody počkají,ne?
Zuzana Pivcová
Naďo, když jsem chodila k jedné paní doktorce na "napravování", vždy mi kladla na srdce tři dny po zákroku žádná námaha, žádné nošení těžkých břemen. Jenže to jsem ještě pracovala v archivu a těžké krabice s dokumentací za mě nikdo z vysokých regálů nesundal. Ale Tvůj výlet byl rozhodně moc hezký a Tvé typické fotky mohou po zpřístupnění íčka konečně slavit úspěch.
Věra Ježková
Naďo, krása. Máš mé sympatie – i co se ne/mytí oken týká. :-)
Eva Mužíková
Ano, Ty Tvoje mraky jsou vždy velmi koukatelné. Každý z nás má jakýsi svůj "rukopis", Tvůj je zabarven do modra.
ivana kosťunová
A opět se nám tu zamodralo :))
Alena Vávrová
Jj, i u nás byly pohádkové mraky, já jim říkám duchňáky. Ale neměla jsem to štěstí fotit jako ty (jako vždy, jako o život - paráda!). Před týdnem u jezera ještě nebyly vidět na vegetaci velké známky podzimu, ale bude stačit jeden šedivák...
Elena Valeriánová
Denně žasnu nad proměnami přírody, každý den je to jiné. Tam se zabarví celá větev s listím, jinde zas jen pár lístečků. Plody dozrávají a semínka vypadávají. Ten den, který máš na fotkách, byly u nás taky takové nádherné mraky, až se tají dech. Mraky jsou prostě tvoje parketa!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.