Seno a procházka
Foto autorka

Seno a procházka

10. 9. 2021

Nabízí se otázka, co má společného seno s procházkou. No, to je docela jednoduché, seno je pro naše hlodavce, králici Sunny a morčici Barboru, která byla zakoupena 4.12., proto dostala toto jméno. Pro seno si jezdíme ke kamarádce naší dcery, která bydlí na Hlinné, což je malá vesnice nedaleko Litoměřic, o té už jsem se ve svých článcích také zmiňovala. Kolem vesnice je spousta krásné přírody, takže to automaticky vybízí k tomu, aby člověk nebyl pecivál a šel se projít.

A tak jsme slušně poděkovali za seno, srdečně se rozloučili s Terezkou (shoda jmen s dcerou), naložili seno do kufru a odjeli kousek za obec. Auto jsme nechali pod kopcem Velké hradiště a vydali jsme se cestou k Malému hradišti. Bylo krásné odpoledne, bohužel obzor byl značně zamlžený, ale přesto jsem fotila jako o závod. To, že si uděláme ještě malý výšlap do přírody, jsem vymyslela cestou na Hlinnou. Přesto, že jsem měla na nohou pantofle, trochu jsem se podrápala o ostružiny a kopřivy, když jsme se snažili prolézt křovím na cestu, můžu vás ujistit, že to bylo opravdu krásné odpoledne.

Léto to ještě nevzdalo, podzim už sice občas vystrčí drápky, ale slunce má ještě sílu, a tak jsou procházky stále zelenou přírodou opravdu radostné a hezké. Na jednu takovou, sice trochu zamlženou, vás srdečně zvu. Přeji všem dny plné slunce a pohody.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Moc krásná a zajímavá krajina.
Irena Mertová
Hezká krajina :-)
Elena Valeriánová
Hezké spojení článku a fotek. Obdivuji tvoji houževnatost s jakou dokumentuješ vaše procházky.
Lenka Hudečková
Naďo, parádní fotky i článek...máme krásnou zemi, že?
Soňa Prachfeldová
Krása, ráda procházím malými vesničkami a jejich okolím, to nemáchybu, jak dokazují i tvé fotky .
Martina Růžičková
Před několika lety nás vzal syn na výlet do těchto krásných kopečků. Článek a fotky mi tehdejší bezva výlet připomněly. Díky :-).
Jan Zelenka
Žijeme v krásném kraji.
Zuzana Pivcová
Naďo, fotky u dnešního článku se Ti opravdu mimořádně povedly. Je vidět, žes krásně zachytila i svůj vnitřní pocit z výletu.
Věra Ježková
Naďo, díky za hezkou procházku. :-)
Eva Mužíková
Tak jsem se hned po ránu prošla další neznámou krajinou. Díky Tvým fotkám a popisu průběhu výletu, který se i přes drobná poranění vydařil, den mi hezky začíná. Jen tak dál. Fotky krajiny v Tvém podání mne baví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.