Seno a procházka
Foto autorka

Seno a procházka

10. 9. 2021

Nabízí se otázka, co má společného seno s procházkou. No, to je docela jednoduché, seno je pro naše hlodavce, králici Sunny a morčici Barboru, která byla zakoupena 4.12., proto dostala toto jméno. Pro seno si jezdíme ke kamarádce naší dcery, která bydlí na Hlinné, což je malá vesnice nedaleko Litoměřic, o té už jsem se ve svých článcích také zmiňovala. Kolem vesnice je spousta krásné přírody, takže to automaticky vybízí k tomu, aby člověk nebyl pecivál a šel se projít.

A tak jsme slušně poděkovali za seno, srdečně se rozloučili s Terezkou (shoda jmen s dcerou), naložili seno do kufru a odjeli kousek za obec. Auto jsme nechali pod kopcem Velké hradiště a vydali jsme se cestou k Malému hradišti. Bylo krásné odpoledne, bohužel obzor byl značně zamlžený, ale přesto jsem fotila jako o závod. To, že si uděláme ještě malý výšlap do přírody, jsem vymyslela cestou na Hlinnou. Přesto, že jsem měla na nohou pantofle, trochu jsem se podrápala o ostružiny a kopřivy, když jsme se snažili prolézt křovím na cestu, můžu vás ujistit, že to bylo opravdu krásné odpoledne.

Léto to ještě nevzdalo, podzim už sice občas vystrčí drápky, ale slunce má ještě sílu, a tak jsou procházky stále zelenou přírodou opravdu radostné a hezké. Na jednu takovou, sice trochu zamlženou, vás srdečně zvu. Přeji všem dny plné slunce a pohody.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...