Fotoreportáž: "Hnědá" neděle
Foto: autorka

Fotoreportáž: "Hnědá" neděle

13. 7. 2021

Na poslední červnové ráno jsme si naplánovala vycházku na louky nad městem. Byla jsem totiž zvědavá, zda jsou již pokosené. Když jsem však spatřila kaluž, rozhodla jsem se, že si udělám „hnědou“ neděli a připravím z ní fotoreportáž na íčko.

Z ranního toulání jsem moc vhodných snímků nepořídila. Odpoledne jsem chtěla fotit klády na vlakovém nádraží, které tam čekávají na nakládku a skončí bůhvíkde. Ale ouha, nebyla tam ani jedna. Pátrání po hnědé jsem nevzdala, a jak to dopadlo, uvidíte ve fotogalerii.

„Barevné“ focení mě baví, příště se zaměřím na šedou.

fotografování Moje barva
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Aničko, Ty umíš proměnit každou barvu na zajímavou. Mám ráda hnědou, barvu země. Má tolik odstínu...
Anna Čípová
Ještě jednou děkuji a mám radost, že se tu objevují barevné fotoreportáže. Když pátrám po určité barvě, tak mám pocit, že se na svět kolem sebe dívám jinak než dosud.
Soňa Prachfeldová
Dopadlo to výborné Aničko .
Jaroslava Handlová
Aničko, Tvoje fotky mají šmrnc, i když „proběhly" blátem a jinými nevábnými kulisami. Umíš hledat záběry, díky za ty hnědé odstíny.
Marie Seitlová
Opět krásná fotoreportáž na téma hnědá. Umíš se koukat kolem sebe a perfektně nafotit a popsat. Dvě hlavy jsem viděla. Těším se na další barvu.
Martina Růžičková
Moc hezké záběry na hnědé téma. Hnědou vnímám jako uklidňující barvu. Mám radost, jak se tu barevné fotoreportáže množí :-)!
Anna Čípová
Blanko, hledám šedou ve městě a chci projít rožnovský průmyslový areál. Díky vnukům, kteří propadli kouzlu triků na koloběžkách, mám fotky ze dvou skateparků. A v přírodě snad taky něco objevím-
Anna Čípová
Děkuji za komentáře, jsou pro mě velkým povzbuzením pro přípravu dalších fotoreportáží. Souhlasím, že každá barva je zajímavá,. Rozhodující pro mě je, jaké emoce vyvolávají.
Blanka Lazarová
Aničko, bravo, jsem zvědavá na tu šedou. Přemýšlela jsem o ní, ale je to samej chrom, stříbro, šedé domy, chodníky,.... a moc šedé jsem v přírodě neobjevila. Budu ještě koukat a uvidím ???
Marcela Pivcová
Dříve, tedy před léty, jsem hnědou barvu vůbec neměla ráda, připadala mi nevýrazná, dávala jsem přednost jasným živým barvám. Teď se mi líbí, třeba i kombinace různých odstínů hnědé. Fotky jsou pěkné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.