Fotoreportáž: V hlavní roli bílá
Foto: autorka

Fotoreportáž: V hlavní roli bílá

1. 7. 2021

V poslední době objevuji svět kolem sebe přes barvy. Tentokrát jsem si vybrala bílou. Kdyby byla zima se sněhovou pokrývkou, tak by to bylo snadné. Nyní vnímám nejvíce bílé barvy u flory, ale to bych byla monotematická.

Jak mé pátrání po bílé barvě dopadlo, uvidíte ve fotogalerii. První část vznikla během setkání íčkařek ve Frenštátě pod Radhoštěm a druhá je z vycházky do lesa v blízkosti mého bydliště.

Na závěr musím poděkovat Eleně Valeriánové, která barevnou „mánii“ odstartovala. A ještě prozradím, že moje poslední červnová neděle byla „hnědá“. Ale o tom později.

fotografování Moje barva
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Každá barva má něco do sebe.
Elena Valeriánová
Aničko, můj článek by už dávno zapadl a sedal by na něj prach zapomnění :-) nebýt vás všech ostatních, které jste se zapojily a v barvách pokračujete. Reportážní fotky jsou bezvadné.
Blanka Lazarová
Aničko, těším se na vaše další barvičky. Já se snažím o fialovou, ale je to velký boj.
Anna Potůčková
Bílá je nevinná. Krásné fotky a je škoda, že jsi nepotkala nevěstu
Hana Řezáčová
Bílí, bílá, komu by se nelíbila!?
Anna Čípová
Hanko a Naďo, děkuji.
Naděžda Špásová
Aničko, hezké fotky, bílá je dobrá.
Hana Lancová
Šikulka. Moc líbí.
Anna Čípová
Děkuji za komentáře, potěšily. Jani, mám radost, že tě foto s cigaretou pobavilo. Musím pochválit holky íčařské, které mi pomáhaly ve Frenštátě hledat zajímavé objekty. Majko a Helo, ne všechny fotky se povedly a skončily v koši. A Hela ještě zapomněla, jak pózovala s bílou konvičkou na zalévání. Paní Blanko, určitě bude reportáž z "hnědé" neděle a mám v plánu fotit "šedou".
Jaroslava Handlová
Bílá je povzbudivá. Tobě se Aničko povedlo vyladit s ní pestrý výběr zdařilých fotek. Díky za vzpomínku na Frenštát i Rožnov.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.