Jak jsem se dostal do Ráje
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak jsem se dostal do Ráje

6. 6. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Moc krásně popsaný Ráj. Ale já na takové věci radši vůbec nemyslím. Jsem trochu pověrčivá a nechci nic přivolávat. Chci si ještě užívat toho pozemského života, i když není tak idylický, jak jste popsal.
Jitka Caklová
Pane Soukupe, samozřejmě že existují, jen si neumím představit, že by to při většinovém stavu myšlení v dnešní společnosti mohlo fungovat. :-)
Václav Soukup
Otázky kolem smrti člověka jsou častým námětem mých filosofických úvah. Jak je možné, že se z nejvíce organizované hmoty na naší planetě stane během chvilky nepotřebný biologický odpad ? Stále si myslím, že v té velké části mozku, kterou dosud neumíme využívat mohou existovat návody, jejichž využitím budou moci budoucí generace svůj život značně prodloužit a to v dobré tělesné u duševní kondici !
Soňa Prachfeldová
To byl krásný sen to věřím a krmit ještě více sýkorek není marné, :-)
Jitka Caklová
Já jsem to měla trochu jinak. Své tělo jsem neviděla z výšky, z blízka, ba ani zdálky. Bolest v mžiku skončila, prožívala jsem to "tam" v reálu, ve svém těle a vím jak "tam" vše dobře funguje a jak je "tam" krásně. Vzbudila jsem se do nádherného rána a okamžitě jsem viděla vše kolem sebe a hlavně uvnitř sebe, v úplně novém světle. Za tento zážitek děkuji Vesmíru se vší vážností ♥♥♥
Věra Lišková
Hezké čtení, při takovém snu se člověk vyspí do růžova. Jen já si připomněla co jsem napáchala při psaní hrubek.
Jana Šenbergerová
:-) :-) :-)
Libuše Křapová
Václave, určitě si jednou budu moci vybrat "žrací" variantu? Na tom mi velmi záleží :-)
Vladislava Dejmková
Prima fantazie, jen návrat do reality je asi trochu těžší.
Zuzana Pivcová
Snad to tak bude fungovat. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody