Ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem se dostal do Ráje
6. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
9.6.2021 13:40
Moc krásně popsaný Ráj. Ale já na takové věci radši vůbec nemyslím. Jsem trochu pověrčivá a nechci nic přivolávat. Chci si ještě užívat toho pozemského života, i když není tak idylický, jak jste popsal.
Jitka Caklová
7.6.2021 15:49
Pane Soukupe, samozřejmě že existují, jen si neumím představit, že by to při většinovém stavu myšlení v dnešní společnosti mohlo fungovat. :-)
Václav Soukup
7.6.2021 09:43
Otázky kolem smrti člověka jsou častým námětem mých filosofických úvah. Jak je možné, že
se z nejvíce organizované hmoty na naší planetě stane během chvilky nepotřebný biologický
odpad ? Stále si myslím, že v té velké části mozku, kterou dosud neumíme využívat mohou
existovat návody, jejichž využitím budou moci budoucí generace svůj život značně prodloužit
a to v dobré tělesné u duševní kondici !
Soňa Prachfeldová
6.6.2021 14:35
To byl krásný sen to věřím a krmit ještě více sýkorek není marné, :-)
Jitka Caklová
6.6.2021 14:22
Já jsem to měla trochu jinak. Své tělo jsem neviděla z výšky, z blízka, ba ani zdálky. Bolest v mžiku skončila, prožívala jsem to "tam" v reálu, ve svém těle a vím jak "tam" vše dobře funguje a jak je "tam" krásně. Vzbudila jsem se do nádherného rána a okamžitě jsem viděla vše kolem sebe a hlavně uvnitř sebe, v úplně novém světle. Za tento zážitek děkuji Vesmíru se vší vážností ♥♥♥
Věra Lišková
6.6.2021 11:37
Hezké čtení, při takovém snu se člověk vyspí do růžova. Jen já si připomněla co jsem napáchala při psaní hrubek.
Libuše Křapová
6.6.2021 09:27
Václave, určitě si jednou budu moci vybrat "žrací" variantu? Na tom mi velmi záleží :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA