Ke štěstí stačí málo
Foto autorka

Ke štěstí stačí málo

5. 6. 2021

Možná mi bude někdo oponovat, že to není pravda, ale můžu vám říct, že to tak opravdu je. Ono třeba stačí jedno středeční odpoledne a malá procházka tam, kde to máte rádi. Ano, správně hádá ten, kdo si myslí, že je to Střížák. Není problém se během několika minut sbalit, sednout do auta a vyjet směr kopec. Vzali jsme to tentokrát přes Střížovice, auto nechali u cesty a pěšinkou v trávě jsme se vydali vpřed.

Vzhledem k tomu, že byl všední den, lidí jsme potkávali opravdu málo, zato jsme tentokrát potkali několik pejskařů a všichni mi dovolili své miláčky vyfotit. Nejvíc se mi líbila šestiměsíční fenka čivavy Sírí. Ten, kdo mě zná, ví, že čivavy jsou moje srdcová záležitost. Navíc bylo krásně čisté ovzduší, nebe poseté bílými mraky, takže kontrast bílá s modrou byl dokonalý.

Už dávno si nedělám iluze, že to, co na íčku napíšu a vyfotím, uvidí hodně lidí. Ale i když nad tím strávím několik hodin a jsem smutná, že to nikoho nezajímá a karusel se mi vyhýbá jak čert kříži, moc si cením příspěvků pár skalních přispěvatelů, kteří nešetří chválou.

Tak už mi věříte, že ke štěstí stačí jen málo? Obyčejná procházka a pár hodných lidí k tomu opravdu stačí, není to stížnost, je to jen pouhé konstatování faktu. Zvu vás tedy na malou procházku a přeji všem krásné a slunečné léto.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Dobře je člověku v přírodě, také ji vnímám jako velkou léčivou sílu a je mi v ní dobře. A jestli je méně, či více komentářů , to neovlivňuje. Ale své myšlenky dáme na papír, své pocity do fotky a můžeme být spokojeni, že to umíme, že jsme činorodí. Tak Naděnko :-)
Anna Čípová
Procházka v přírodě vždy zlepší náladu. I ta virtuální. Díky za ni. Nadi, řeším jen věci, které můžu ovlivnit. Ani moje fotografie nejsou často na FD a moje články nemívají mnoho komentářů, ale to mi nezabrání ve sdělování mých pěkných zážitků. Přeji pěkné vycházky a dobré světlo.
Dana Puchalská
Nad'o,Tvoje články mi pokaždé udělají radost.
Irena Mertová
Naďo, díky za další hezkou procházku. Slovo, myšlenka i obraz mají velkou sílu. Dostanou se do podvědomí, ovlivní nás (v tvém případě v dobrém) :-). Víc pak vnímáme věci kolem sebe, k něčemu nás dovedou, přivedou na dobrý nápad... předáváme dalším lidem, ani o tom nevíme. Je to jako když hodíš kámen do vody a kruhy se rozšiřují dál a dál. Je to skvělé :-)
Naděžda Špásová
Děkuji všem za příspěvky, vážím si toho. :-)
Alena Vávrová
Ahoj Naďo, tvoje články a fotky mě baví a ještě se nestalo, že bych je nečetla, i když možná pokaždé nekomentuji. Vím, že jezdíš každoročně i sem k nám na houby, že se ti líbí kolem jezera, a to je pro mě styčný bod. Takže mě zajímají i jiná tvoje místa, která sama neznám ;-)) . Každý má svoje místo, kam se rád a často vrací, vybavení fotoaparátem to více než jistí.
Eva Mužíková
Nadi, já jsem na tom také jako Ty. Stačí mi ke štěstí opravdu málo, třeba jen právě rozkvetlé kopretiny na okolních loukách. Nebo pohled na rozvalená bříška " mých" pejsků v trávě... A to, že nás obě mrzí nezájem lidí o naše články ve srovnání s ostatními, to už jsme několikrát probraly.. Ale co, jak tu někdo píše, nemusí pršet, stačí že kape. Neměla bych radost z velkého počtu reakcí, avšak za cenu mnohdy zbytečných dohadů...
Jitka Hašková
Naďo, dík za krátký stručný článek a krásnou procházku s mnoha pejsky.
Alena Várošová
Naďko pěkný i když kratičký článek,ale stačí. Pár větami se dá popsat ,nebo říct všechno.Štěstí je jen kapička v dešti a někdy stačí i jen ta krůpěj která nám dokáže potěšit naše srdíčko.I když si musíme někdy na to štěstí počkat delší dobu.Krásné fotky.Též děkuji všem za pravdivé komentáře.Člověk by měl být spokojený, že vůbec může chodit a vnímat tu přírodu v naší krásné zemičce.
Jan Zelenka
Pěkné fotografie a příjemná procházka. Co se týče karuselu, je zde moc fotografů. A ne vždy se povede vybrat tu nejlepší fotografii. Výběr neovlivníme. Co týče štěstí, tak si občas říkám _ chodí štěstí dokola, až se sedne ..... . S titulkem taky souhlasím. Hlavně, když je možné výletit s někým. To štěstí je pak sdílené.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.