Ke štěstí stačí málo
Foto autorka

Ke štěstí stačí málo

5. 6. 2021

Možná mi bude někdo oponovat, že to není pravda, ale můžu vám říct, že to tak opravdu je. Ono třeba stačí jedno středeční odpoledne a malá procházka tam, kde to máte rádi. Ano, správně hádá ten, kdo si myslí, že je to Střížák. Není problém se během několika minut sbalit, sednout do auta a vyjet směr kopec. Vzali jsme to tentokrát přes Střížovice, auto nechali u cesty a pěšinkou v trávě jsme se vydali vpřed.

Vzhledem k tomu, že byl všední den, lidí jsme potkávali opravdu málo, zato jsme tentokrát potkali několik pejskařů a všichni mi dovolili své miláčky vyfotit. Nejvíc se mi líbila šestiměsíční fenka čivavy Sírí. Ten, kdo mě zná, ví, že čivavy jsou moje srdcová záležitost. Navíc bylo krásně čisté ovzduší, nebe poseté bílými mraky, takže kontrast bílá s modrou byl dokonalý.

Už dávno si nedělám iluze, že to, co na íčku napíšu a vyfotím, uvidí hodně lidí. Ale i když nad tím strávím několik hodin a jsem smutná, že to nikoho nezajímá a karusel se mi vyhýbá jak čert kříži, moc si cením příspěvků pár skalních přispěvatelů, kteří nešetří chválou.

Tak už mi věříte, že ke štěstí stačí jen málo? Obyčejná procházka a pár hodných lidí k tomu opravdu stačí, není to stížnost, je to jen pouhé konstatování faktu. Zvu vás tedy na malou procházku a přeji všem krásné a slunečné léto.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...