FOTO: autor
Začínáme zelinařit: Jak založit vlastní pařeniště a co v něm pěstovat
11. 4. 2020Ovoce a zelenina bude čím dál tím dražší. Proto čstále astěji si budou lidé pěstovat zeleninu sami na svých zahrádkách nebo balkonech. Dnes si ukážeme, jak si postavit vlastní pařeniště, kde můžeme pěstovat výborné saláty, okurky, rajčata, ale i pórek či celer.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
19.8.2021 07:30
Já jsem udělal manželce pařeniště už před dvěma lety, když jsme si koupili chatu, a jak je spokojená. Máme tak vlastní ředkvičky, salát, kedluby, atd. Pařeniště jsem měl za chvíli hotové a bavilo mě to, tak přemýšlím, co ještě vyrobím :-D . Zbyly mi totiž nějaké hliníkové profily, které jsem si na pařeniště objednal z https://eshop.sharplayers.cz/ a prkna, tak musím něco vymyslet. Manželka prý druhé pařeniště ale nechce :-D .
Mell Nova
11.4.2020 16:34
Práci na zahradě mám ráda, ale vůbec se mi nelíbí výrazy zelinařit, zahradničit.Český jazyk je tak krásný, dá se to vyjádřit hezčími slovy.
Petra Sekaninová
11.4.2020 08:55
Pěstujeme si rajčata a papriky každý rok. Letos jich asi zasadíme více. Máme starší foliovník, manžel se ho chystá opravit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA