Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Gebauerová
19.3.2020 22:08
Považuji to za nesmysl. Např. u nás drogerie i lékárna otvírají v 9 a co mají dělat pracující, kteří si potřebují koupit snídani nebo svačinu cestou do práce
Libor Farský
19.3.2020 21:59
Měli to změnit až od pondělka. Dozvědět se takovou změnu až v noci před její platností je velmi nepříjemné !!!
Elen Elven
19.3.2020 21:37
Mohu se zeptat, nevíte jak je to s návštěvou pošty? Dnes mě jedna rozzlobená paní,vyhazovala z pošty, že jsem tam prý v čase, určeném jen pro seniory. Přitom se ale všude jen píše o obchodech a lékárnách. Jak to tedy prosím, je?
Jitka Hašková
19.3.2020 21:02
Je vidět, že vláda zmatkaří. Až si budou stěžovat ti, kteří nakupují cestou do práce, tak to zase změní?
Jana Valachová
18.3.2020 23:40
To není pravda. Obchody jsou v 10-12 vyhrazeny pouze seniorům, po zbytek dne mohou nakupovat všichni včetně seniorů.
Danka Rotyková
18.3.2020 17:59
Je to správné rozhodnutí, které dává šanci statrším 65 let, aby se nepotkali s mladšími nakupujícími, mohli by se tak cítit bezpečněji. Na oplátku by měli dodržovat nařízení a zakrýt si nos i ústa. Co je u nás v obchodě nejhorší právě u těchto seniorů, to je osahávání pečiva nebo chleba bez rukavice k tomu určené. Mám s tím docela problém, zvláště v období viróz a chřipek. Proto se ani nedivím, že nenosí roušku nebo šátek, ten snad doma mají.
Jitka Hašková
18.3.2020 17:51
To je čas, který mi vyhovuje. V tuto dobu obvykle chodím nakupovat, jsem už dobře vyspalá. Na Smíchově je v této době volno, nejhorší to je po druhé odpoledne.
Danuše Onderková
18.3.2020 14:55
Věrko tak v Ostravě Porubě bys v 7 hodin prázdný kaufland nenašla. Tady už čekají důchodci ve frontě od 6,30 hod. Nejhorší je, že hodně z nich nenosí roušky ani šátky.
Dana Puchalská
18.3.2020 14:53
Od té doby co jsem v penzi, chodím do obchodů zásadně dopoledne. Ale vím, že mnozí starší lidé si budou toto doporučení brát na lehkou váhu. Protože si budou myslet, že později si už nic nekoupí. Vím o čem mluvím,naproti mému bytu je Billa a hned u ní zastávka budu, kterým jezdí senioři do DD.
Věra Ježková
18.3.2020 14:32
Senioři mohou do obchodů kdykoliv, mezi 10. a 12. hodinou pouze oni. Já chodím nejradši hned při otevření v 7 hodin. Není tam téměř nikdo, tedy snad ani tolik virů jako později.
Načíst starší příspěvky