Byla jsem u toho!
FOTO: autorka

Byla jsem u toho!

27. 9. 2019

A u čeho? No přece na modní přehlídce nejen pro 55+ ve Zlíně, konané dne 24.září 2019! Nejdříve jsem doma váhala zda mám jet, či nemám jet.

Nikdy jsem na takové akci nebyla. Nejen proto, že míry modelky jsem nikdy neměla a mít asi ani nebudu, ale také proto, že jsem si vždy říkala, že na mé tělo modelky stejně žádné modely mít nebudou. Netušila jsem, že toto je modní přehlídka i pro nás, které máme nějaké to kilo navíc.....co kilo, rovnou hned několik kil!

Mé představy o štíhlých až hubených modelkách vzalo rázem za své, a tato přehlídka mně přesvědčila, že i silnější ženy můžou být nádherně, vkusně, elegantně a decentně oblečené. Všem dámám, které trápí obezita takovou modní přehlídku velmi doporučuji. Navíc toto byla přehlídka napříč generacemi, takže na předváděcím molu jsme mohli všichni vidět matku s dcerou, babičku s vnučkou, děvčata školou povinná jako sestry či kamarádky. Takže opravdu modelky každého věku.  

Diváků se sešlo velké množství, zřejmě se s takovou návštěvností ani nepočítalo, nebot někteří museli i stát. Myslím, že paní Hana Lancová dle názorů jiných dává těmto modním přehlídkám rok od roku latku výše a výše. Vše bylo promyšlené do posledního detailu a výborně zorganizované za což ji patří velký dík a velké uznání! 

Myslím, že ta hodina a půl krásné podívané stála za to. Velkým překvapením bylo vystoupení taneční skupiny, která nám předvedla středověké tance v dobových kostýmech ze 16. století. Na toto vystoupení budu velmi dlouho vzpomínat,  pro mně to byl přímo zlatý hřeb  tohoto odpoledne. 

A v neposlední řadě jsem ráda, že jsem jela, nebot bych v opačném případě byla ochuzená o setkání se skvělými Íčkařkami. A to jak s těmi, které už osobně znám, tak také s těmi, které jsem zde v reálu viděla osobně zcela poprvé.

Modelky
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Evo upřímnost za upřímnost.taky si to myslím.Je to náš názor.Daší komentáře netřeba.
Eva Mužíková
Aničko, tak to je dílo, tolik krásných fotek. Mně se modely převážně líbily, ale na některé by se, jen podle mne, hodily trochu jiné. Jitka zářila.
Eva Balúchová
Jako bych tam byla.
Helenka Vambleki
Aničko, jsi úplně profesionální reportérka!!!
Marie Měchurová
Aničko, pěkné !! Co já teď budu dělat s tím rozepsaným článkem ?
Zuzana Pivcová
Tak to jsem moc ráda, že se akce povedla a že si o ní díky reportérce Aničce můžu takhle souhrnně přečíst.
Jana Šenbergerová
Ti přede mnou to vyjádřili i za mě. Dík. :-)
Alena Vávrová
Krásná akce, krásně zdokumentovaná, díky Aničko.
Jana Kovářová
Pěkná reportáž a krásné fotky. Anička je šikulka:)))))
Jana Kovářová
Pěkná reportáž a krásné fotky. Anička je šikulka:)))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...