Ilustrační foto: ingimage.com
Ve vyšším věku je sexuálně aktivní jen pětina žen
21. 8. 2019Ačkoliv četné průzkumy naznačují, že sexuální aktivita lidí pokračuje i ve vyšším věku, značná část žen po přechodu na sex rezignuje. Podle nové studie je sexuálně aktivních jen 22 procent starších žen. I ty si však sexu dopřávají méně a méně si jej užívají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mariana Mášová
24.8.2019 22:39
Možná by chuť měly , ale nemají s kým , v jejich věku jejich manželé už třeba nemůžou a nevěrou to řešit nechtějí .
Daniel Procházka
22.8.2019 02:55
A teď si vemte, že pro správnou funkci prostaty včetně prevence rakoviny, je doporučováno nejméně 21 ejakulací měsíčně a kritické minimum je 12. Nechuť žen je tedy mužům doslova životu nebezpečná.
Věra Halátová
22.8.2019 00:24
A není to, náhodou, tím, že ty ženy, které v pozdějším a vyšším věku nejsou "sexuálně aktivní" měly ne příliš pěkné sexuální zážitky ve věku mladším? Slovo "sex" znamená pohlaví, dnes se tím slovem označuje spojení dvou pohlaví, někdy různého někdy stejného. Proč se na spojení pohlaví klade dnes tak velký důraz? Pokud to tu ženu bavilo, tak pokračuje. Pokud "plnila povinnost", no tak už nepokražuje. A také, stejně staří mužští partneři mají ve starším věku mnohem větší problémy v intimním životě, než ženy. Žena, nakonec, může vždy, pokud chce.
Danka Rotyková
21.8.2019 10:49
Poprvé v životě čtu o tom, že ženy jsou zatíženy péčí o rodinu a ubývá jim tak síly, kterou by mohly využít jen pro sebe a svého partnera. I já jsem pochybila, chtěla jsem být 100% v zaměstnání i domácnosti, naštěstí i jako matka. Na odpočinek, spánek a sex už toho moc nezbývalo. Dnes vím, že to bylo jen na mně, co jsem v životě upřednostnila. Každá jsme jiná. ☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA