Tipy, jak si mohou senioři zvýšit svůj finanční standard
Ilustrační foto: ingimage.com

Tipy, jak si mohou senioři zvýšit svůj finanční standard

15. 7. 2019

Podle České správy sociálního zabezpečení žije v současnosti v České republice přibližně 2,9 milionu důchodců a nějaký druh penze pobírá téměř 2,4 milionu lidí. Český statistický úřad evidoval v říjnu roku 2016 sto dvacet šest tisíc aktivně pracujících seniorů nad 65 let.

práce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Aranka Johnová
Paní Vlasta jestli to o koni byla narážka na mne,tak to byste se divila,jak já si i přes to užiji vnoučat,mám 4 a rozhodně cestujeme,atd ,výlety stojí dost peněz,proto mám 2 práce,to nebylo chlubení s manželem si vnuky dost užijeme,akorát na toho koně si je netroufám vzít,bojím se o ně,tam at je vezmou rodiče
Vlasta Simonová
Sympatizuji se seniory, kteří např.pomáhají mladým s vnoučaty, když je třeba. Ale i "jen tak". Na druhé straně toto svědčí i o tom, že svoje potomky dobře vychovávali, když oni jim rádi a bez obav svěřují svoje děti, tak by to asi mělo být. Taková nesobeckost, soudržnost a vzájemná pomoc. Na druhé straně absolutně nechápu až odsuzuji seniory, v tomto případě báby, protože toto je jejich hobby, dědků-seladonů je pozřídku, když moderně "SE mají rády" : Starají se jenom o sebe, o "kamarádky",kavárny, zmoé nedejbože sejště nechají potetovat!!!, zkrátka hrají si na věčné mladice, loví mužské... Když se chlubím, že (ještě) sportuji, rajtuji na koni.. proč si k tomu nepřibrat svoje vnoučata? Buď je taková mladá babka nemá nebo má, a pak je jenom dobře, se taková bába stará jen o svoji tělesnou schránku, protože co by taková mohla dobrého těm dětem předat...
Marie Měchurová
Já nepracuji, ale hlídám zdarma (jako každá babička) vnoučata. Dcera má tři předškoláky, aby mohla pracovat ona, nahrazuji dost často školku. Jinak jsem na různých slevových portálech na PC prodala, co se dalo z naší domácnosti. Broušené sklo, kávové servisy, sbírky známek, odznaků, ubrousků, LP, staré knihy....Za utržené finance si uděláme nějakou radost - návštěva divadla, posezení v kavárně….Dá se říct, že prodej nepotřebných věcí je takový můj další koníček...
Věra Halátová
Který senior chce pracovat, ať pracuje. Který chce sedět "na zadku", nechť sedí na zadku, ale nedoporučuje to ostatním. Někdo rád sedí, druhý se rád hýbe. Starý nerovná se blbý a neschopný.
Hana Práglová
Taky pracuji- ale jen pro seniory ---a zdarma.!! NE;že by peněz byl nadbytek!! Ale pokud důchodci budou pracovat,budou mladí bez práce.A to dle mého názoru není dobré.Když nezačnou pracovat po škole,pak už se jim do toho obvykle nechce..
Aranka Johnová
Tak to já jsem asi zvláštní důchodkyně,na zadku chci sedět až tak v 80 letech,zatím podnikám,mám 2 práce,jezdím na kole ,na koni, cestuji,užívám života,pokud můžu a myslím,že mě nikdo střílet nebude,stejně nakonec v budoucnu bude všechno jinak a pohyb potřebuji,jinak zlenivím,ztloustnu atd
Jan Jirak
důchodce má sedět doma na zadku a nechat práci mladším. ti nás potom budou střílet, neboť jim zvednou kvůli tomu odchod do důchodu. pokud se nezabezpečili dříve mají smůlu

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody