Ilustrační foto: pinterest.com
Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích
3. 7. 2019Dříve narození žasnou. Něco takového za našich mladých let nebylo, říkají. Někteří se však hbitě přizpůsobují, bohužel. Řeč je o letním oblečení. Přesněji, o nejstrašnějších věcech, které je možné v létě v ulicích vidět.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Jirak
23.2.2020 08:33
holky se chtějí taky líbit. vychrtliny v tomto oblečení by si nikdo nevšiml.
Zdenka Jírová
5.7.2019 23:59
Nedáívno jsem na ulici potkala pána v jakýchsi dost pochybných kraťasech, asi tak 50.letého a v černém tričku, které mělo přesně na jeho velkém břiše, bílou umrlčí lebku. Až jsem se lekla.
Blanka Bílá
4.7.2019 15:29
Je teda pravdou, že za našeho mládí bylo obézních méně, děti musely doma pomáhat, i ty z města, nebylo takových lákadel jak k jídlu, tak k lenošení.Jako dítě okolo 10l., jsem kolikrát nešla v létě k obědu, mamina to tolerovala a nenutila, vůbec mě to nijak neublížilo.Brambůrky se daly koupit jen někde, třeba na výletu, sladké pochoutky , když měl někdo svátek, narozeniny, bonbony většinou přinesla návštěva, moučníky se pekly v sobotu, zbyly na neděli apod.Jako děti jsme neměly ani čas tloustnout, jídlo bylo kvalitnější, a když jsme u čtení hnihy spráskli pár rohlíků najednou, neublížilo.
Elena Valeriánová
3.7.2019 20:57
Posledně jsem cestou vlakem pozorovala kyprou slečnu, asi tak 20 let, která v horku měla na sobě upnuté džíny řádně na stehnech roztrhané a z těch děr ji lezly opravdu nechutné jelita. V posledních dnech mě děsí jinak oblečené dámy a to zahalené od hlavy až k patě. Ty na fotkách jsou nevkus sám, ale z těch zahalených mám husí kůži.
Jana Šenbergerová
3.7.2019 20:10
Na fotkách jsou opravdu rozkošné modely. Ale je to nejen o vkusu, ale také o dosažitelnosti vhodného oblečení. Každý extrém přináší problémy. Já bych určitě volila raději ten stan, jen nevím, kolik takových stanů bych si mohla dovolit.
Marie Doušová
3.7.2019 18:26
Vychrtlá stařena je také děs ,to mám raději baculku , která se umí obléknout a upravit tak,že je moc pěkná.Ovšem pánové děs a běs ,když vyjdete v barevných kraťasech s pivním břichem do ulic . No na pláž a do přírody prosím, ale do města se mi to moc nelíbí. No kritika by mi šla ,ale raději nebudu hodnotit a věřit , že je ještě hodně lidí co mají soudnost a umí se obléknout s rozumem a elegancí.
Dana Puchalská
3.7.2019 16:51
Není to náhodou další díl
OBLUDÁRIA ?? Ta jedna slečna patří mezi XXXXL modelky a prý je celebrita. No tě pic.
Věra Ježková
3.7.2019 16:48
Rozesmála jste mě, děkuji. Občas se bavím tím, že cestou tramvají pozoruji, jak jsou spoluobčanky vymóděny – a nestačím se divit. Fotky jsou bezva. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
3.7.2019 15:52
Většinu takových "modelek" lze asi spatřit v USA, kde se opravdu nosí všechno. Vrátila jsem se od moře ze Španělska a nikde jsem nic podobného nespatřila. Nejhorší asi chodí oblékané brazilky ve Fortaleze, kde velmi silné mulatky měly na sobě úzké legíny a malinká trička. Dost jsem to nechápala. V zemi kde je 90% vlhkost a 35st.C musely být doslova uvařené.
Jana Kollinová
3.7.2019 14:31
Lidská kostra je věrným modelem výuky, ale když se s ní setkáváte několikrát denně na schodišti a navíc živou tak vám zaručuji, že přehodnotíte svůj názor na boubelky nebo je vezmete shovívavě na milost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA