Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích
Ilustrační foto: pinterest.com

Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích

3. 7. 2019

Dříve narození žasnou. Něco takového za našich mladých let nebylo, říkají. Někteří se však hbitě přizpůsobují, bohužel. Řeč je o letním oblečení. Přesněji, o nejstrašnějších věcech, které je možné v létě v ulicích vidět.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Jirak
holky se chtějí taky líbit. vychrtliny v tomto oblečení by si nikdo nevšiml.
Zdenka Jírová
Nedáívno jsem na ulici potkala pána v jakýchsi dost pochybných kraťasech, asi tak 50.letého a v černém tričku, které mělo přesně na jeho velkém břiše, bílou umrlčí lebku. Až jsem se lekla.
Blanka Bílá
Je teda pravdou, že za našeho mládí bylo obézních méně, děti musely doma pomáhat, i ty z města, nebylo takových lákadel jak k jídlu, tak k lenošení.Jako dítě okolo 10l., jsem kolikrát nešla v létě k obědu, mamina to tolerovala a nenutila, vůbec mě to nijak neublížilo.Brambůrky se daly koupit jen někde, třeba na výletu, sladké pochoutky , když měl někdo svátek, narozeniny, bonbony většinou přinesla návštěva, moučníky se pekly v sobotu, zbyly na neděli apod.Jako děti jsme neměly ani čas tloustnout, jídlo bylo kvalitnější, a když jsme u čtení hnihy spráskli pár rohlíků najednou, neublížilo.
Elena Valeriánová
Posledně jsem cestou vlakem pozorovala kyprou slečnu, asi tak 20 let, která v horku měla na sobě upnuté džíny řádně na stehnech roztrhané a z těch děr ji lezly opravdu nechutné jelita. V posledních dnech mě děsí jinak oblečené dámy a to zahalené od hlavy až k patě. Ty na fotkách jsou nevkus sám, ale z těch zahalených mám husí kůži.
Jana Šenbergerová
Na fotkách jsou opravdu rozkošné modely. Ale je to nejen o vkusu, ale také o dosažitelnosti vhodného oblečení. Každý extrém přináší problémy. Já bych určitě volila raději ten stan, jen nevím, kolik takových stanů bych si mohla dovolit.
Marie Doušová
Vychrtlá stařena je také děs ,to mám raději baculku , která se umí obléknout a upravit tak,že je moc pěkná.Ovšem pánové děs a běs ,když vyjdete v barevných kraťasech s pivním břichem do ulic . No na pláž a do přírody prosím, ale do města se mi to moc nelíbí. No kritika by mi šla ,ale raději nebudu hodnotit a věřit , že je ještě hodně lidí co mají soudnost a umí se obléknout s rozumem a elegancí.
Dana Puchalská
Není to náhodou další díl OBLUDÁRIA ?? Ta jedna slečna patří mezi XXXXL modelky a prý je celebrita. No tě pic.
Věra Ježková
Rozesmála jste mě, děkuji. Občas se bavím tím, že cestou tramvají pozoruji, jak jsou spoluobčanky vymóděny – a nestačím se divit. Fotky jsou bezva. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Většinu takových "modelek" lze asi spatřit v USA, kde se opravdu nosí všechno. Vrátila jsem se od moře ze Španělska a nikde jsem nic podobného nespatřila. Nejhorší asi chodí oblékané brazilky ve Fortaleze, kde velmi silné mulatky měly na sobě úzké legíny a malinká trička. Dost jsem to nechápala. V zemi kde je 90% vlhkost a 35st.C musely být doslova uvařené.
Jana Kollinová
Lidská kostra je věrným modelem výuky, ale když se s ní setkáváte několikrát denně na schodišti a navíc živou tak vám zaručuji, že přehodnotíte svůj názor na boubelky nebo je vezmete shovívavě na milost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody