Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích
Ilustrační foto: pinterest.com

Nejstrašnější letní oblečení, které je vidět na ulicích

3. 7. 2019

Dříve narození žasnou. Něco takového za našich mladých let nebylo, říkají. Někteří se však hbitě přizpůsobují, bohužel. Řeč je o letním oblečení. Přesněji, o nejstrašnějších věcech, které je možné v létě v ulicích vidět.

1. Ramínka od podprsenky vystavená na odiv. Je to podivuhodné, ale mnoho žen si myslí, že když mají tílko na ramínka a pod ním viditelně vyčuhující ramínka od podprsenek, je to pěkné, možná přímo sexy. Pozoruhodné je, že takovou kombinaci velmi často volí nejen mladé dívky, ale i zralé ženy poněkud širších rozměrů. Pohled na podprsenku zařezávající se do více či méně kyprého masa, je pro mnoho lidí poněkud odpuzující. Paradoxně právě muži často říkají, že jim taková kombinace vůbec nepřipadá žádoucí, takže je poměrně velkou záhadou, proč takto čím dál více žen vyráží mezi lidi. Tak jistě, argumentem je: Pod tílko si přece musím vzít podprsenku, tak co? No ano, ale není nutno chodit po městě v tílku.

2. Příliš těsné oblečení. Pokud je člověk poněkud plnější postavy, neznamená to, že by měl chodit ve stanu, aby nevystavil na světlo světa ani kousek ze svých špíčků. To opravdu ne. Zajímavé však je, že mnoho lidí volí přesně opačný přístup, tudíž oblečení velmi upnuté, tělo obepínající, každý záhyb zdůrazňující. V teplých letních dnech se tedy dá potkat hodně postav připomínajících panáčka z reklamy na pneumatiky Michelin. Drtivá většina z nich by nijak nelákala pozornost, kdyby měla tričko či košili o číslo či dvě větší. Jenže oni je mají upnuté, břicha se derou ven, mnozí volí i naprosto pozoruhodný způsob větrání a to krátké tričko, ze kterého je kus břicha ven úplně.

3. Bederní kalhoty. Ten trend už sice dávno není v módě, přesto se však na ulicích, v nákupních centrech a ve veřejných dopravních prostředcích dají spatřit podivuhodné věci, pokud se někdo předkloní, pro něco se sehne a podobně. Vylézající zadní půlky se staly běžnou součástí letních dnů. Mnozí volí bederní kalhoty proto, že mají v místě, kde končí záda a začíná něco dalšího, vytetovaný větší či menší obrázek. Ano, to místo je k tetování hojně vyhledávané. Takže je zřejmě záměrem při každém překlonění či usednutí ukázat obrázek co nejvíce lidem. Vyšší formou tohoto outfitu pak jsou v případě žen kalhotky zvané tanga, což znamená, že z bederních kalhot leze nejen půlka zadnice, ale celkový dojem je vylepšen ještě i tím, že je viditelná barevná šňůrka, která ji rozděluje. Ano, tento pohled už snášejí jen velmi otrlí jedinci.

4. Muži v sukních. O mužském letním oblečení je toho každé léto napsáno a vyřčeno hodně, nicméně situace v ulicích je rok od roku bizarnější. To, co nosí mnozí pánové, se už snad ani nedá nazvat kraťasy či bermudy. Je to tak plandavé, široké, barevné a pestré, že to více než kalhoty připomíná sukni. Muž v širokých bermudách z tenké látky s havajským vzorem cestující třeba v pražském metru je skutečně bytost, kterou mnoho lidí potkat nechce.

5. Výrazné prádlo pod světlým oblečením. Ono to tak trochu souvisí s výše napsaným. Spodní prádlo začaly mnohé ženy považovat za něco, co má být vidět. Možná je to předstupeň a časem budou chodit pouze v něm. Zatímco u některých žen by to muži přivítali, u některých se něčeho takového děsí. Už to, když je prádlo vidět pod lehkou často průsvitnou látkou, mnohdy naznačuje něco, čeho by okolí raději bylo ušetřeno. Mnoho žen má prosvítající prádlo pod letními šaty a halenkami nezáměrně, protože stále ještě nepochopily, že každá dáma by měla mít v šatníků jedno prádlo tělové barvy. To znamená podprsenku a kalhotky, které nejsou vidět, i když si přes ně vezme něco bílého, hodně světlého, lehkého. Bílé prádlo naopak prosvítá i pod světlými věcmi. Někdo nosí záměrně černou či červenou podprsenku pod bílé tričko, někomu se pod lehkou světlou sukní rýsují květované kalhotky aniž to tuší. Ať je to z jakéhokoli důvodu, každopádně je to podivné a o vkusu nositelky to světu nenaznačuje nic moc hezkého.

Tak pěkné zážitky z letních ulic přejeme. Určitě vás tam potká něco pozoruhodného, když se rozhlédnete. Nebo, vlastně, možná bude lepší se raději nerozhlížet.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%