Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
15.6.2019 17:40
Chátrající kostel s duchy je na písmeno L.
Dana Puchalská
15.6.2019 14:48
Od rána jsem nad tím přemýšlela a už vím. Mám takový pocit, že jsem o něm viděla v nějaké televizi reportáž.
Alena Tollarová
15.6.2019 13:26
Mám teď chvíli klidu, tak jsem si video pustila. Ve svém prvním odhadu jsem se spletla. Ale místem ne o moc, turisticky o asi 25 km a vzdušnou čarou dokonce jen kolem 10. Snad je toto mé B) správné :)
Jarmila Nedvídková
15.6.2019 12:50
Vím kde to kde to je . Těch soch je 32. A tady musím vyzdvihnout naši mladou generaci,hlavně jednoho aktivního chlapce, který vytvořil tyto sochy, za kterými jezdí turisté nejen z Česka, ale i ze zahraničí. Záměrem chlapce bylo upozornit na chátrající kostel. A to se mu podařilo, protože s přispěním turistického ruchu se kostel dočká opravy. Nádherná prezentace videa.Pane Ivane děkuji
Lidmila Nejedlá
15.6.2019 12:29
Ano, tam jsem byla a přesně tak to vypadá. Kolem je hřbitůvek. mírně na kopečku. Pohled do kostela mě překvapil, první dojem byl, že jsou to skutečné postavy. Znám ten kraj.
Jana Kollinová
15.6.2019 12:23
Ivane, to je stálá expozice v kostele nebo jste byl přítomen natáčení videa?
Jana Kollinová
15.6.2019 12:16
Opakovaně jsem si pustila video a pokud je to originální nahrávka autorky včetně scénáře se zahalenými postavami, tak to je, dle mého názoru, jedno z nejpozoruhodnějších videí. Děkuji Ivanovi za zprostředkování úžasného zážitku. Za sebe, které nechodí po památkách je tato hádanka bonusem k úžasnému videu.
Věra Ježková
15.6.2019 12:05
Opět nevím. Ale video je překrásné. Hudba a zpěv na mě hluboce zapůsobily. Děkuji.
Jarmila Fialová
15.6.2019 11:46
Špatné spojení veřejnými dopr.prostředky mi brání návštěvě,ale moc bych chtěla.
Marie Seitlová
15.6.2019 11:23
Vím o tom a kde to je, ale nebyla jsem tam. Připomíná určité období naší historie. Video tajemné.
Načíst starší příspěvky