Jaro na Petříně v zahradě Kinských 30.3.
Foto: autorka

Jaro na Petříně v zahradě Kinských 30.3.

1. 4. 2019

Dnes mě sluníčko vylákalo ven a šla jsem si nabít baterky procházkou na Petříně. Jela jsem autobusem na Strahov a šla Kinského zahradou na Náměstí Kinských. Vždy se snažím jít trochu jinak a opakuji si cestičky, kudy jsem chodila v mládí. Přikládám fotky  s popiskami míst, která mě zaujala. Bylo krásně slunečno a všude bylo hodně lidí. Je trochu matoucí, že u vchodu nahoře, poblíž studentských kolejí, je značka, že cesty v zahradě jsou pro chodce a cyklisty, ale dole u vchodu z náměstí Kinských je cedule se zákazem vjezdu cyklistů. Fakt je, že cyklisti si tam vesele jezdí. Dnes jsem však potkala jenom ty ohleduplné. V minulosti se mi však stalo, že mě málem porazili. Dnes jsem si to užila a vrátila se odpočinutá domů.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jitko na Petřín jsem se nachodila ve studenských časech, chodila jsem v Hellichově ul. na SPŠG a dík za milé připomenutí krásnými fotkami.
Eva Mužíková
Jitko, nejen na vesnici, ale i ve městě jsou krásná zákoutí. Jen je musí člověk objevit. Povedlo se Ti to.
Dana Puchalská
Moc hezká procházka. Jitko mám pocit že ta kytička, které název nevíš je barvínek. A máš krásné fotky jako vždy. Děkuju.
Zuzana Pivcová
Dnes tu máme samé příspěvky ve znamení přírody, a to je dobře. Kinského zahrada je moc pěkná, jen Letohrádek je dost v kopci a daleko, to říkám proto, že jednou jsem tam uháněla v poslední chvíli na módní přehlídku i60 a pršelo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.