Ze slovenské sýrové pokladnice: oštiepok, parenica, korbáčik
FOTO: archiv autorky

Ze slovenské sýrové pokladnice: oštiepok, parenica, korbáčik

13. 3. 2019

Po brynze přicházejí na řadu další slovenské sýrové lahůdky. Při jejich nákupu je však potřeba si ověřit, zda se jedná o skutečně originální produkty. Jenom tak si opravdu pochutnáme.

gastronomie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
V obchodním centru na Chodově je dole v přízemí celý stánek se slovenskými sýry i uzeninami, ale nemám představu, jak dalece jsou kvalitní, když čtu tento článek.
Hana Rypáčková
Vzpomínám na nabídky na salaších. Stánkový prodej mě odrazuje. Tolik se neprodá,a vyloží to zase jinde. Třeba na poutích..Často bývá velké teplo a to sýru nesvěčí.
Soňa Prachfeldová
Mňam, to mám ráda.
Jana Slavíková
Nejlepší recept na použití těchto sýrů: nakrájet na plátky a položit na chleba s máslem nebo přikusovat k dobrému vínu.
Věra Ježková
Paráda. Jsem sýrová. Žinčicu neznám, po varování Ivanky bych pro začátek jen ochutnala.
Dana Kolářová
Pestrá nabídka.
Dagmar Bartušková
Jsou to dobrůtky, kterým se dá těžko odolat.
Josef Simeczek
Za ty cifry děkuji.obejdu se bez.
Jana Šenbergerová
Chutnají mi všechny, nejlépe bez dalších úprav. Když jsem studovala v Ostravě, do sytosti jsem si užila korbáčiků, které tam pravidelně prodávala růžolící Slovenka v kroji. Už nikdy později jsem nikde nejedla lepší. Brynza je nejlepší jen z ovčího mléka. Už se těším na tu jarní.
Ladislav Vesecký
Na tom stánku doslova, samá mňamka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%