Těšíme se na setkání v Ostravě
Foto: autorka

Těšíme se na setkání v Ostravě

2. 3. 2019

Na 19.3.2019 jsme naplánovaly pro naše ičkaře setkání v Ostravě. Máme připravenou prohlídku města Ostravy i Katedrály, podíváme se na věž Nové radnice, odkud je krásný pohled po celé Ostravě. Za krásného počasí můžeme vidět i Beskydy. Pokud bude zájem, můžeme se podívat i do Muzea hraček.

Protože bychom rádi uvítaly i přespolní, máme možnost zajistit ubytování v Penzionu Fermata, kde je možnost ubytovat maximálně 10 osob ve dvou- a třílůžkovém pokoji se sociálním zařízením, TV, varná konvice, lednička. Cena na osobu je 450 korun. Možnost snídaně se dá domluvit. Pokud bude zájem o ubytování, máme pro vás program i na druhý den. Více se domluvíme osobně při setkání.

Sraz je 19.3.2019 v rozmezí 10-11 hodiny, podle toho, jak budete dojíždět. V centru na zastávce Elektra a na Hlavním nádraží, kde vás budeme čekat. Připravený program máme bohatý a doufáme, že budete spokojeni.

Budeme moc rádi, pokud přijedou i z větší dálky. Cesta od nás k vám je stejná jako od vás k nám.

Zve vás Dana Onderková, Eliška Murasová a Mirka Motyková

Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Onderková
Promiň, nemyslela jsem to špatně, Majčine poděkování bylo hned na začátku a ani jsem si to neuvědomila. Musela jsem teď rolovat. jinak jsou zváni samozřejmě všichni, kteří chtějí přijet. Všechny rádi uvidíme.
Jitka Caklová
Dano, nějak nechápu Tvoji reakci. Nebo je snad nějaký rozdíl mezi poděkováním Majky 2.3.2019 16:05 a mým? ;-)
Danuše Onderková
Jitko, pozvání platí pro všechny kdo mají zájem přijet.
Jitka Caklová
Na nejdůležitější jsem zapomněla: DĚKUJI ZA POZVÁNÍ a jak jsem níže napsala, pokud to vyjde, ráda přijedu. JC
Jitka Caklová
V Ostravě jsem nikdy nebyla. Pokud seženu odvoz večer z MB domů, protože druhý den ráno musím s Radkem k lékaři, ráda na setkání přijedu. Pokud nebude mít někdo "smůlu", jako cestou do Otrokovic, budu vlakem v Ostravě v 9:48.
Hana Práglová
Takže Bobumín přijede skoro v plné sestavě. Ale trochu později,jak už psala Majka.
Danuše Onderková
Květinko, moc se těším.
Květuše Pinkasová
Těším se, přátelé … je to asi zvláštní ale Ostravu skoro neznám Přátelé, moji, těším se na Ostravu a hlavně na Vás. My jsme do Ostravy s Pepou 10 let jezdili hlavně jen do Makra pro zboží - pracovali jsme spolu I v obchodě. Já ji vlastně ani neznám. Od prvního čtvrtku v důchodu jsem spíš projížděla přestupovala na nádražích po republice s oddílem turistů ... Také Pržno znám, Elenko ...
Danuše Onderková
Hodné holky, budeme se těšit. Hanku budu čekat. Elen v kolik ráno dorazíš víš? Když tak písni do zpráv nebo sms.
Elena Valeriánová
Já se do Ostravy těším, před rokem to bylo fajn. Jen budu muset odejít odpoledne dřív, hodinu ještě nevím, budu hlídací. Přijedu z Pržna.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...