Těšíme se na setkání v Ostravě
Foto: autorka

Těšíme se na setkání v Ostravě

2. 3. 2019

Na 19.3.2019 jsme naplánovaly pro naše ičkaře setkání v Ostravě. Máme připravenou prohlídku města Ostravy i Katedrály, podíváme se na věž Nové radnice, odkud je krásný pohled po celé Ostravě. Za krásného počasí můžeme vidět i Beskydy. Pokud bude zájem, můžeme se podívat i do Muzea hraček.

Protože bychom rádi uvítaly i přespolní, máme možnost zajistit ubytování v Penzionu Fermata, kde je možnost ubytovat maximálně 10 osob ve dvou- a třílůžkovém pokoji se sociálním zařízením, TV, varná konvice, lednička. Cena na osobu je 450 korun. Možnost snídaně se dá domluvit. Pokud bude zájem o ubytování, máme pro vás program i na druhý den. Více se domluvíme osobně při setkání.

Sraz je 19.3.2019 v rozmezí 10-11 hodiny, podle toho, jak budete dojíždět. V centru na zastávce Elektra a na Hlavním nádraží, kde vás budeme čekat. Připravený program máme bohatý a doufáme, že budete spokojeni.

Budeme moc rádi, pokud přijedou i z větší dálky. Cesta od nás k vám je stejná jako od vás k nám.

Zve vás Dana Onderková, Eliška Murasová a Mirka Motyková

Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Děvčátka ostravská, přijela bych na setkání z Prahy, ale byla bych u vás už v 9.08h. Šlo by to, že by si mě někdo vyzvedl takhle brzo? Minule jsem nemohla, ale slíbila jsem, že příště pojedu.
Hana Práglová
Nedá mi to,abych nereagovala- O setkání v Ostravě je opravdu "OBROVSKÝ ZÁJEM " Ale stále nenacházím důvod PROČ??? Vy ano???
Jaroslava Handlová
Přeji všem pohodovou a veselou sešlost. Ať jsou všichni spokojení tak, jako jsem byla já při svém posledním pobytu v Bohumíně a Ostravě 18.-19. února. Zdravím severní Moravu!
Alena Tollarová
Pozdrav letí do Ostravy, užijte si setkání.
Soňa Prachfeldová
Děvčata prima setkání přeji:_)
Dagmar Bartušková
Holky, užijte si to!
Zuzana Pivcová
18.-20. budu 3 dny ztracená. Ani Honza to ještě neví. :-D Váš sraz bude určitě moc fajn, tak foťte i pro ostatní.
Jarmila Komberec Jakubcová
Kdybych neměla koupený lístek do divadla určitě bych do Ostravy přijela. Z Plzně to není problém - jezdí nám Pendolino tak to mám bez přestupu. V Ostravě jsem byla jen 3x v život a vždy jen služebně. Ubytováni jsme bývali v hotelu Palace, ale ten prý už nefunguje.Do |Ostravy jsme létali malý letadlem, které vlastnila plzeňská Škodovka a dokonce létalo z letiště v Líních.
Danuše Onderková
Hanko, však jste zváni i vy ne severomoravané...
Hana Rypáčková
Vy severomoravané jedete... Už třetí v poslední době..Mějte se prima... To my na jihu Čech jsme asi jen dvě s Jitkou a Libor..Ještě někdo? Hanka ve Volyni...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.