Fotoreportáž: Leden v ledu
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Leden v ledu

31. 1. 2019

Ať se nám to líbí nebo nelíbí, jedna dvanáctina roku 2019 je za námi. Měsíc leden, který byl u nás letos takový, jaký má leden být, studený, mrazivý, plný sněhu a ledové krásy, zmizel v propadlišti času. Nevadí, důležité je, že jsme ho všichni přežili, že nám nepřinesl žádné nenadálé překvapení.

Mám kamarádku Hanku, je o pár let starší než já a ta mi kdysi řekla:
„Vždycky se zastavím u vývěsky s parte. Prohlédnu si je všechny a pak si řeknu: Holka, je to dobré, ještě tam nejsi!“
Snad se na mě nebudete zlobit pro trochu černého humoru. Ale věřte mi, jsou to slova povzbudivá. Dělám to už taky tak.

Vraťme se však k měsíci lednu, pěkných dní se sluníčkem a modrou oblohou bylo jako šafránu a „nefotografických“ dnů bylo více než dost. Přesto se, prosím, pojďte podívat, jaký byl ten můj leden 2019.

 

A jaký byl ten váš leden 2019?

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Elenko, nádherné fotky, ti ptáčci, paráda!!! A Tvoje kamarádka říká hezkou větu...to se mi líbí....už mlčím...*****
Marcela Pivcová
Krásné fotky! Příroda, jaká by měla všude být - a ani nevadí, že někde není sluníčko. Ani šedivé nebe, ani mlha na kráse neubírají.
Eliška Murasová
Teda Elenko, móóc krásné fotky!! Žasnu, kdes sebrala všechny ty ptáky, a že víš jak se všicnni jmenují....no jsi prostě DOBRÁÁ
Zdenka Jírová
Nádhera, jste úžasný fotograf. Nemám dost slov k vyjádření obdivu.
Alena Vávrová
Tvůj leden nejen v ledu, ale vůbec v přírodě, je překrásný a spoďáry prostě nedostižný majstrštyk. Ráda jsem shlédla, Eleno.
Jana Šenbergerová
Ty brďo! A tohle všechno já den co den úspěšně zaspím. Ale zase mám tu výhodu, že si doma pěkně v teple mohu tu krásu prohlédnout a odsouhlasit každé slovo, které napsali všichni přede mnou. Přeji stejně krásné úlovky i v únoru a už se na ně těším. :-)
Anna Čípová
Elenko, děkuji za procházku tvým lednem. Paráda, paráda a ještě jednou paráda. Obdivuji tvůj postřeh při focení ptáků.
Eva Mužíková
Fotky máš Eleno skvostné, popisky jsou jako třešnička na dortu. Zkrátka umíš, ráda jsem se podívala dvakrát za sebou.. Bertice
Alena Tollarová
Eleno, jsem nad Tvými úlovky bez dechu. Nemůžu vypíchnout jednu fotku, která by mě okouzlila víc než jiná. Blahopřeji a těším se na únorové pokračování.
Růžena Kuželková
Tak jsem se zabavila dnešním čtením - díky za krásné obrázky a ještě pěknější vzkazy s troškou do mlýna také se přidám.Moc ráda tady čtu příběhy nás postarších a přeji všem hodně zdravíčka a krásné procházky zimním počasím,jen houšť a více kapek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...