Horské výzvy se můžete zúčastnit i vy
Aktivně po sedmero českých horách
9. 1. 2019Zakladatelem společného běhání a chození v horském prostředí je Pavel Zitta, bývalý cyklista silničář a mistr republiky v časovce. Letošního závodu Horská výzva Rock Point se zúčastnilo na pět a půl tisíce lidí s rozdílnou fyzickou zdatností. Nechyběl ani závod pro pejskaře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
9.1.2019 11:46
Pro seniory je trať do 5 km a s holemi. Jen u toho být, Můžou i pejskové..Na Pálavě je poslední trať myslím 12.10. Asi jen 3,5 km pro seniory .
Zuzana Pivcová
9.1.2019 11:13
To je pro mě asi tak nedostižné jako plavání otužilců v ledové vodě. Jsem v tomhle břídil.
Karel Boháček
9.1.2019 08:06
Obdivuji a závidím. Taky jsem byl takový pošuk. K 50.inám jsem chtěl obejít celou republiku po hranici -patník od patníku. Bohužel borelioza mi to zhatila. Dnes jsem rád když ujdu 5 km.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA