Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana A.
23.1.2019 21:43
Na tuto CK bych si dala velký pozor.
Viz strejda Gůgl.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2019 10:48
Cestovka mně mile překvapila objednaný zájezd od 19.6.-26.6. je uvedenou cenu s plnou penzí. Chtěla jsem si to původně připlatit ale oceňuji, že je mi nabídnuta tak slušná cena.Je škoda, že Delfín nelétá na Gran Canarii, určitě bych s ní letěla. Zvažuji ale Omán , letos mi na jaře bohužel nevyšel z rodinných důvodů.
Alena Várošová
18.12.2018 19:21
Líbí se mi Mar Menor,hlavně to léřivé bahno,už po této destinaci pokukuji druhý rokem. Kamarádka tam byla už dvakrát za sebou a paráda.
16.12.2018 18:33
Objednala jsem si jednolůžák do Španělska - Murcie a oproti jiným cestovkám za velmi slušnou cenu. Cestovka nemá tak vysoké příplatky jako jiné - což oceňuji jako pro nás singl. Manžel vzhledem k závažné nemoci se mnou cestovat nemůže.
Jitka Hašková
14.12.2018 17:50
Albánie je zajímavá, ale nemám s kým jet a potřebuji jednolůžák.
Zuzana Pivcová
14.12.2018 10:47
Vím, že každý má jiný vkus a dává přednost jinému typu dovolené. Za sebe ale stále "lákám" do Albánie. :-D
5.12.2018 13:22
Byla jsem s Delfínem letos na dovolené a moc se mi líbila. Cestovka se o seniory opravdu stará - mohu to posoudit, protože jezdím i s jinými např. jsem letos byla s Fischerem. Na příští rok mám již zamluvenou Murcii v červnovém termínu.
Jana Šenbergerová
1.12.2018 23:07
Příští rok pojedeme s Delfínem potřetí. Dvakrát jsme byli velmi spokojení, ale v jiné destinaci.
29.11.2018 09:35
V Men Maru (Murcie) jsem byla vždy ubytována v apartmánech Tesy a léčivé černé bahno jsme si sami chodili nabírat do již nefunkčních odsolovacích nádrží. Šedé bahno je možné si najít na Jelením ostrově.Většinou jsem dopoledne trávila u Mrtvého moře, je teplé ale velmi mělké, odpoledně pak jsem přešla silnici a byla u moře Středozemního.
29.11.2018 06:57
Dík za nabídky, cena je fakt dobrá a hotel Cavana osobně znám, protože jsem byla již několikrát na Mer Maru. Přihlašuji se na druhý termín.
Načíst starší příspěvky