Magdalena Dietlová oslavila narozeniny se čtenáři portálu i60
Magdalenu Dietlovou zpovídá Hana Švejnohová. FOTO: archiv redakce

Magdalena Dietlová oslavila narozeniny se čtenáři portálu i60

17. 10. 2018

Měla v ten den narozeniny a její syn ji pozval na večerní představení do divadla. Přesto neodmítla přijít odpoledne na besedu se čtenáři portálu i60. Paní Magdalena Dietlová byla milá, vtipná, přátelská a jako vždy velmi elegantní.

Na rozhovor do studia Skautského institutu v Pražském kreativním centru pozvala Magdalenu Dietlovou její dlouholetá kamarádka, herečka a moderátorka Hana Švejnohová. Její otázky "na tělo" se týkaly nejen práce - Magdalena Dietlová byla zakladatelkou a šéfredaktorkou magazínu Xantypa, ale také vztahů a rodiny. A samozřejmě se vzpomínalo na manžela Jaroslava Dietla, nejúspěšnějšího českého scénáristy.

O tom, kde sbíral manžel Jaroslav materiál pro svůj scénář seriálu Nemocnice na kraji města či jak vznikla postava doktora Štrosmajera, se dozvíte v přepisu dnešní besedy, který přineseme v nejbližších dnech.

Popřát Magdaleně Dietlové společně se čtenáři portálu i60 přišly i další její přítelkyně, například Milada Karasová, zakladatelka první české modelingové agentury. Byl to hezký kulturní zážitek a my už společně s paní Hankou Švejnohovou uvažujeme o dalších osobnostech, které pozveme.

divadlo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Jistě všichni přítomní strávili příjemné odpoledne, já jsem bohužel měla jeden ze svých pracovních dní ve škole.
Marie Ženatová
Děkuji moc za tento zajímavý článek i fotografie...
Bohuslav Douša
Dobrý den ,zůčastnil jsem se odpoledního programu -besedy s paní Dietlovou ,bylo to velmi zajímavé a po blahopřání k narozeninám jsem dostal podepsanou fotografii ,ukázal jsem ji doma a žena s dcerou dvojhlasně... to je u nich v Hodkovičkách - bydleli tam dříve také. Jo-jo ,,svět,, je malý. Přeji hezké dny .
Zuzana Pivcová
Elen Z., tohle není ten můj článek, který jsem včera večer narychlo sepsala. Tohle je Honzův, šéf byl zkrátka rychlejší. Takže můj podobný článek už by byl zbytečný, Honza z něj použil jen pár fotek. :-D
Elena Valeriánová
Já si snad budu muset sehnat nějaké místečko pod některým mos tem v Praze neboť mi je líto, že se nemohu zúčastňovat pražských akcí. A tak ráda bych tam byla s vámi.
Eva Balúchová
Beseda byla zajímavá,moc se nám líbila i setkání s přáteli,jenom škoda,že jsme nemohly s ostatními posedět.Snad příště.
Elen Zajíčková
Zuzko, ty pracuješ rychle a spolehlivě .Zatím co my poseděli na pavlači úžasného Kreativního centra , ty jsi napsala článek! Bylo to fajn posezení. Ráda jsem viděla známé tváře. Z tvých fotek jsem ale zjistila, že některé "známé" jsem ale nezaregistrovala. Hanko Novotná, promiň , já tě fakt neviděla. Zdravím.
Lidmila Nejedlá
Příjemné odpoledne s přáteli, zajímavá beseda se známou osobností. Díky do redakce.
Hana Rypáčková
I já jsem s náplní dnešního dne spokojená. Moc milé setkání..
Věra Ježková
Ještě jednou děkuji všem (už jsem děkovala 2x na chatu). Fotky jsou také na mém profilu pod názvem M. Dietlová 2018; včetně z následného posezení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...