Magdalena Dietlová oslavila narozeniny se čtenáři portálu i60
Magdalenu Dietlovou zpovídá Hana Švejnohová. FOTO: archiv redakce

Magdalena Dietlová oslavila narozeniny se čtenáři portálu i60

17. 10. 2018

Měla v ten den narozeniny a její syn ji pozval na večerní představení do divadla. Přesto neodmítla přijít odpoledne na besedu se čtenáři portálu i60. Paní Magdalena Dietlová byla milá, vtipná, přátelská a jako vždy velmi elegantní.

Na rozhovor do studia Skautského institutu v Pražském kreativním centru pozvala Magdalenu Dietlovou její dlouholetá kamarádka, herečka a moderátorka Hana Švejnohová. Její otázky "na tělo" se týkaly nejen práce - Magdalena Dietlová byla zakladatelkou a šéfredaktorkou magazínu Xantypa, ale také vztahů a rodiny. A samozřejmě se vzpomínalo na manžela Jaroslava Dietla, nejúspěšnějšího českého scénáristy.

O tom, kde sbíral manžel Jaroslav materiál pro svůj scénář seriálu Nemocnice na kraji města či jak vznikla postava doktora Štrosmajera, se dozvíte v přepisu dnešní besedy, který přineseme v nejbližších dnech.

Popřát Magdaleně Dietlové společně se čtenáři portálu i60 přišly i další její přítelkyně, například Milada Karasová, zakladatelka první české modelingové agentury. Byl to hezký kulturní zážitek a my už společně s paní Hankou Švejnohovou uvažujeme o dalších osobnostech, které pozveme.

divadlo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vrátila jsem se z další příjemné akce, která následovala brzy po sobotních Poděbradech. Nasála jsem zase pozitivní energii, která vyzařovala jak z minipódia, tak z minihlediště a odjela spokojeně domů pod Říp :) Děkuji.
Zuzana Pivcová
Na svůj profil teď dám galerii M. Dietlová, pro zájemce o informace z tohoto milého odpoledne.
Danuše D'Engeli
Velmi vážená a milá paní Dietlová, nemohu se bohužel zúčastnit Vašeho rozhovoru, ale cítím,že Vám alespoň musím vyjádřit. Jen vše dobré ve Vašem životě, Vaší rodině a určitě mnoha přátelům. Myslím si, že pozitivní mysl a krásný úsměv je to nejdůležitější. Toto vše přináší zdraví.Člověk by se měl dožívat nejméně 100 let, aby si to tady na této planetě užil. Přeji jen vše dobré do Vašeho života. Se srdečným pozdravem. Danuše Stočesová
ivana kosťunová
Přeji všem příjemné posezení. Mě to bohužel opět nevyšlo, musím vyřešit neodkladnou záležitost. Škoda- tak snad jindy :))
Eva Balúchová
Já+1
Hana Rypáčková
Vyvenčím psa a jedu... Těším se na vás...Ale nesmím se tam zapomenout.
Hana Čadová
Když nezapomenu tak bych také přišla.
Věra Ježková
Změna je život. Ve středu na viděnou.
Eva Balúchová
Pan Raška říkal,že Brno není tak daleko,tak možná....
Jan Raška
Beseda je zdarma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.