Ilustrační foto: ingimage.com
Zahrada v září: Nelenošit, pracovat
8. 9. 2018
Září je měsíc, ve kterém je na zahradě spousta práce. Zbytky letního počasí sice svádí často k lenošení, ale právě v září je dobré si máknout, aby nás zahrada mohla na jaře a v létě odměnit. Jak na to?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
23.5.2020 18:59
My s manželkou pracujeme na zahradě od jara do podzimu. V každém ročním období je na ní co dělat. Samozřejmě to nijak nepřeháníme, dopřáváme si i odpočinek :-) . Když jsme si zahradu zařizovali, tak jsem hledal nějaký obchod, ve kterém bych sehnal všechno, co je na zahradu potřeba. Našel jsem https://www.chemicor.cz/ , který je opravdu bohatý na prodej potřeb pro zahradu, takže jakmile zase zjistíme, že nám něco chybí, tak víme, kam se podívat.
Věra Halátová
8.9.2018 20:03
Záhonky jsem zryla, nakypřila, přidala jsem kompost a pak do nich nové cibulky zasadila. Přes zimu mi je sežrali hryzci.
Hana Rypáčková
8.9.2018 07:50
Celé léto jsem koukala , jak to vše navzdory mé péči usychá. Budou jen rostliny, které to přežily...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA