Dorrie Jacobson Autorka módní bible pro seniorky. FOTO: pinterest.com
Dorrie Jacobson: Autorka módní bible pro seniorky
22. 8. 2018
Ve svých třiaosmdesáti je na vrcholu. Je obdivována a napodobována. Odvážná dáma vsadila na sociální sítě a daří se jí. Dostává zakázky na předvádění módy, sledovanost jejího blogu na internetu roste.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
16.9.2018 13:50
Nepotřebuji,aby mně někdo radil co si mám obléci a co ne.Umí tato dáma se postavit ke sporáku uvařit,uklidit,vzít do rukou kosu,srp.vrtačku?PRACOVAT NA ZAHRADĚ. VŽDYŤ ANI NEVÍ JAK VYPADÁ ZAHRADNICKÉ NÁŘADÍ A CO SE SNÍM DĚLÁ? ASI TĚŽKO A NIKDY TO NEUMĚLA I KDYŽ JI BYLO 20 LET..TAKOVÁ DÁMA SE NEUMÍ ANI UČESAT A NA VŠE POTŘEBUJE LIDI,KDYŽ NA TO MÁ,JÁ JI PŘEJI, AŤ SE DOŽIJE TŘEBA STA LET A BUDE VZOREM PRO OSTATNÍ PRO MNE,OVŠEM NE.
A ZASE PŘÍKLADY Z USA TÁHNOU????
Věra Ježková
23.8.2018 16:29
83leté diblice nemusím. A to, aby mi někdo ukazoval, jak se mám oblékat, ve svém věku už fakt nepotřebuji.
Věra Halátová
23.8.2018 15:25
No, věk nehraje roli. Tady se mluví zase o hadrech a o tom, jak kdo vypadá. Ale jezdí ta "dáma" např. na běžkách nebo sjíždí kopce na horském kole? Tady věk hraje roli. Hlavně, když se ta dotyčná setká při rychlé jízdě s matičkou zemí. Zlomený krček v 80 se hojí hůře než ve 20. Na xichtě a hadrech, nikdy nezáleželo. A v bibli, už vůbec ne.
Alena Tollarová
22.8.2018 21:00
Nemá někdo takovou módní bibli v češtině? Ale jinak, oblečení na fotce 5 se mi líbí nejvíc. Džíny a svetr, inu, klasika ... ale i ostatní oblečky nejsou žádné výstřelky, prima.
Soňa Prachfeldová
22.8.2018 20:13
Je to prima, že jsme my ženy a vůbec lidé různé a podle toho žijeme náš život.
Jana Šenbergerová
22.8.2018 14:28
Proč ne, když ji to baví a daří se jí to. Spousta lidí potřebuje k životu nějakou "bibli", aby si poradili s úskalími svého života.
Marie Doušová
22.8.2018 12:23
Velice atraktivní dáma ,na fotkách jí to sluší. Je vidět , že se celý život starala o to, jak vypadá. Každý nemá na to čas a ani nechce být za ikonu módy. Jinak hezký článek i fotky.
Mirek Hahn
22.8.2018 11:30
Tvář bych tipnul na pár plastik a botulin, ta strnulost se mi líbí o dost méně než přirozené zestárnutí s grácií. Ale oblékat se umí, to musím přiznat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA