Dorrie Jacobson: Autorka módní bible pro seniorky
Dorrie Jacobson Autorka módní bible pro seniorky. FOTO: pinterest.com

Dorrie Jacobson: Autorka módní bible pro seniorky

22. 8. 2018

Ve svých třiaosmdesáti je na vrcholu. Je obdivována a napodobována. Odvážná dáma vsadila na sociální sítě a daří se jí. Dostává zakázky na předvádění módy, sledovanost jejího blogu na internetu roste.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Nepotřebuji,aby mně někdo radil co si mám obléci a co ne.Umí tato dáma se postavit ke sporáku uvařit,uklidit,vzít do rukou kosu,srp.vrtačku?PRACOVAT NA ZAHRADĚ. VŽDYŤ ANI NEVÍ JAK VYPADÁ ZAHRADNICKÉ NÁŘADÍ A CO SE SNÍM DĚLÁ? ASI TĚŽKO A NIKDY TO NEUMĚLA I KDYŽ JI BYLO 20 LET..TAKOVÁ DÁMA SE NEUMÍ ANI UČESAT A NA VŠE POTŘEBUJE LIDI,KDYŽ NA TO MÁ,JÁ JI PŘEJI, AŤ SE DOŽIJE TŘEBA STA LET A BUDE VZOREM PRO OSTATNÍ PRO MNE,OVŠEM NE. A ZASE PŘÍKLADY Z USA TÁHNOU????
Věra Ježková
83leté diblice nemusím. A to, aby mi někdo ukazoval, jak se mám oblékat, ve svém věku už fakt nepotřebuji.
Věra Halátová
No, věk nehraje roli. Tady se mluví zase o hadrech a o tom, jak kdo vypadá. Ale jezdí ta "dáma" např. na běžkách nebo sjíždí kopce na horském kole? Tady věk hraje roli. Hlavně, když se ta dotyčná setká při rychlé jízdě s matičkou zemí. Zlomený krček v 80 se hojí hůře než ve 20. Na xichtě a hadrech, nikdy nezáleželo. A v bibli, už vůbec ne.
Alena Tollarová
Nemá někdo takovou módní bibli v češtině? Ale jinak, oblečení na fotce 5 se mi líbí nejvíc. Džíny a svetr, inu, klasika ... ale i ostatní oblečky nejsou žádné výstřelky, prima.
Soňa Prachfeldová
Je to prima, že jsme my ženy a vůbec lidé různé a podle toho žijeme náš život.
Jana Šenbergerová
Proč ne, když ji to baví a daří se jí to. Spousta lidí potřebuje k životu nějakou "bibli", aby si poradili s úskalími svého života.
Marie Ženatová
Zajímavá dáma...
Marie Doušová
Velice atraktivní dáma ,na fotkách jí to sluší. Je vidět , že se celý život starala o to, jak vypadá. Každý nemá na to čas a ani nechce být za ikonu módy. Jinak hezký článek i fotky.
Mirek Hahn
Tvář bych tipnul na pár plastik a botulin, ta strnulost se mi líbí o dost méně než přirozené zestárnutí s grácií. Ale oblékat se umí, to musím přiznat.
Jitka Hašková
Módní bible? Pro mě ne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody