Nohy hodné obdivu a bez křečových žil
Ilustrační foto: pixabay.com

Nohy hodné obdivu a bez křečových žil

1. 8. 2018

Můžete namítnout, že stejně nenosíte krátké sukně, takže je schováte. Jenže křečové žíly mohou způsobit i zdravotní problémy. Zbavit se jich však není tak složité. 

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Rutin je dobrý na žíly, mast neznám, ale hodně rutinu obsahuje pohanka a rajčata jej mají ve slupce. I jídlo může být léčivé.
Věra Ježková
Tak ty nemám; na rozdíl od maminky, která je zdědila po svém tatínkovi. Kamarádka byla na první operaci krátce po padesátce, pak ještě jednou – a pomohly jí. Kompresní punčochy nosí pořád, což jí vadí hlavně v létě.
Danka Rotyková
Mám naprosto stejné problémy, a to už 30 let. Sedavé zaměstnání a rodová zátěž, to je můj případ. Teď v důchodu hodně chodím, baví mne to. Také bych měla raději nohy bez varixů, ale jsem vděčná, že mi ještě dobře slouží.
Alena Tollarová
Na mých nohách se určitě podepsalo sedavé zaměstnání. Teď chodím dost. Moje nohy se mi nelíbí,ale co už teď s tím. Nebolí a jsem ráda, že mě nosí.
Dana Puchalská
Je to rodové a prevence je dobrá. Ale ať dělám co dělám, žíly mám od svých 35 let. U mně vznikly jen a jen díky zaměstnání.
Olga Škopánová
zřejmě si to nepřečetly
Olga Škopánová
Tohle všechno jsem dodržovala a ejhle varixy jsou tady.
Jarmila Komberec Jakubcová
Od svých 50 let chodím pravidelně na tzv. sklerotizaci žil. Vždy se za tento zákrok platilo ale to se mi bohatě vyplatilo. Nemám ve svých 72 letech ani jednu křečovou žilku. Jinak denně si nohy mažu mastičkou s rutinem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody