Otoky z horka a cestování?! Pozor, možná volá srdce o pomoc
Ilustrační foto: www.rukunasrdce.cz

Otoky z horka a cestování?! Pozor, možná volá srdce o pomoc

2. 7. 2018

Jsou nepříjemné a neestetické; co hůře, mohou být známkou zdravotních problémů s dlouhodobými důsledky. Řeč je o otocích dolních končetin, břicha nebo dokonce plic. 

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Nemusí to být zrovna srdce. Já mám lymfatický otok levé nohy po operaci zhoubného nádoru, kdy mi byly odebrány uzliny a tím došlo k narušení lymfatických cest. Srdce mám v pořádku.
Veronika Nová
Já měla strašné problémy s křečovými žílami a s tím se pojili i otoky. Podstoupila jsem dvě operace a nyní již několik let beru wobenzym, díky němuž se mi nové křečové žíly dělají jen minimálně.
Zuzana Pivcová
Dobrý článek a dobrý i Jítin komentář, díky.
Jitka Caklová
U mě byly největším problémem hned tyto čtyři faktory: Snížená funkce štítné žlázy, neútěšný stav lymfatického systému, chronická žilní nedostatečnost, nebo-li insufience a nefunkční chlopně podkolenních žil. Více v tomto článku http://www.zilniporadna.cz/clanek/chronicka-zilni-nedostatecnost-nebo-li-insuficience-chzi-253 Měla jsem štěstí, že jsem "natrefila" na PANA DOKTORA, který problém s nefunkčností podkolenních chlopní diagnostikoval a na druhého PANA DOKTORA, který tento problém odstranil. Sice mi jsou vidět žíly ( v minulých dobách 2x operované), což na oteklých nebyly, ale co je lepší? Léky na odvodnění je pro mne dvousečná zbraň. Ledvinám sice pomáhají odvádět přebytečnou vodu z těla, ale zároveň odnaučují ledviny pracovat, tím že jim usnadňují práci. Jsou návykové a po čase nefungují, ale po dlouhodobém užívání, nefungují už ani ledviny.
Hana Rypáčková
Někdy je tato situace vlivem nemoci ledvin...
Věra Ježková
Článek považuji za velmi užitečný. Léky na odvodnění přispívají i ke snížení hmotnosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody