Ilustrační foto: www.rukunasrdce.cz
Otoky z horka a cestování?! Pozor, možná volá srdce o pomoc
2. 7. 2018Jsou nepříjemné a neestetické; co hůře, mohou být známkou zdravotních problémů s dlouhodobými důsledky. Řeč je o otocích dolních končetin, břicha nebo dokonce plic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.7.2018 13:58
Nemusí to být zrovna srdce. Já mám lymfatický otok levé nohy po operaci zhoubného nádoru, kdy mi byly odebrány uzliny a tím došlo k narušení lymfatických cest. Srdce mám v pořádku.
Veronika Nová
3.7.2018 10:09
Já měla strašné problémy s křečovými žílami a s tím se pojili i otoky. Podstoupila jsem dvě operace a nyní již několik let beru wobenzym, díky němuž se mi nové křečové žíly dělají jen minimálně.
Jitka Caklová
2.7.2018 07:57
U mě byly největším problémem hned tyto čtyři faktory: Snížená funkce štítné žlázy, neútěšný stav lymfatického systému, chronická žilní nedostatečnost, nebo-li insufience a nefunkční chlopně podkolenních žil. Více v tomto článku http://www.zilniporadna.cz/clanek/chronicka-zilni-nedostatecnost-nebo-li-insuficience-chzi-253 Měla jsem štěstí, že jsem "natrefila" na PANA DOKTORA, který problém s nefunkčností podkolenních chlopní diagnostikoval a na druhého PANA DOKTORA, který tento problém odstranil. Sice mi jsou vidět žíly ( v minulých dobách 2x operované), což na oteklých nebyly, ale co je lepší? Léky na odvodnění je pro mne dvousečná zbraň. Ledvinám sice pomáhají odvádět přebytečnou vodu z těla, ale zároveň odnaučují ledviny pracovat, tím že jim usnadňují práci. Jsou návykové a po čase nefungují, ale po dlouhodobém užívání, nefungují už ani ledviny.
Věra Ježková
2.7.2018 06:11
Článek považuji za velmi užitečný. Léky na odvodnění přispívají i ke snížení hmotnosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA