
FOTO: archiv autora
Kuchařští mistři: Jan Kracík
18. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
19.6.2018 07:19
Ano je to dřina a nevídaná. A hosté tam chodí, ale....... Tu práci si musí nechat personál zaplatit. Jsou to ceny v hodně vysoké cenové kategorii.
Antonín Vácha
19.6.2018 06:58
Zajímalo by mne, jaká klientela do těch vytříbených restaurací v Praze chodí - česká smetánka nebo spíše zahraniční turisté? Má své stálé hosty? Podnikat v gastrnomii musí být dřina.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA