Kuchařští mistři: Jan Kracík
FOTO: archiv autora

Kuchařští mistři: Jan Kracík

18. 6. 2018
gastronomie kuchařští mistři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ano je to dřina a nevídaná. A hosté tam chodí, ale....... Tu práci si musí nechat personál zaplatit. Jsou to ceny v hodně vysoké cenové kategorii.
Antonín Vácha
Zajímalo by mne, jaká klientela do těch vytříbených restaurací v Praze chodí - česká smetánka nebo spíše zahraniční turisté? Má své stálé hosty? Podnikat v gastrnomii musí být dřina.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%