Ilustrační foto: pixabay.com
Jak odnaučit vašeho psa žebrat o jídlo
22. 5. 2018Mezi časté nepříjemné zvyky psů patří loudění během vaření či společného stolování. Tento zlozvyk se projevuje častým kňučením, neposlušností, a v neposlední řadě i obtěžováním ostatních lidí - např. v restauraci, kde psi často dokáží úpěnlivě hypnotizovat svým útrpným pohledem ostatní zákazníky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
30.5.2018 23:52
Moc dobrý článek, hodí se i pro kočky. Mám dvě a dostávají jen svoje jídlo , každá do své misky. A vůbec jim to nedělá problémy, ani je nenapadne žebrat u stolu.
Zuzana Pivcová
23.5.2018 09:55
Já jsem byla vždy z těch, kteří žádostivému pohledu pejska neodolali. Vím, že tento "soucit" není na místě. Kočky naštěstí tak neloudí.
Libor Farský
23.5.2018 08:32
Prosím o informaci - jaká je to rasa u pejska na obrázku, pokud to někdo víte...
Lidmila Nejedlá
22.5.2018 23:20
Naše Baby kouká právě tak vyzývavě a roztomile. Jídlo si bere z ruky velmi elegantně. Běda, když najde mrtvou rybu u Labe. To mě chce utopit, aby se mohla v ní vyválet a pak ji sežrat. Dostává psí granule a pamlsky. Já jí přilepším sýrem a šunkou od kosti. To se spolu dělíme, mladí to netuší.
Jana Šenbergerová
22.5.2018 22:07
Šťastné každé zvíře, kterému nikdo nekazí zdraví lidskou potravou. I když o konzervách pro ně také dost pochybuji. Naštěstí to nemusím řešit, zvíře nemajíc.
Jana Kollinová
22.5.2018 13:44
Musím se přiznat, že pejskovi na úvodní fotografii bych neodolala. Stejně tak neodolám své čtyřnohé společnici. Vím, že to není správná cesta, ale jsme samy dvě a chybujeme, přesto v cizím prostředí se fenka chová příkladně, nežebrá, neskáče, neobtěžuje. Několikrát jsem nad tím přemýšlela a dospěla jsem po osmi letech soužití k chybnému poznání, že to něžné "žebrání" je z její strany projev náklonnosti, ale mohu se mýlit. Po kastraci začíná tloustnout a začínají se projevovat znaky obžerství a s tím musím začít něco dělat. Má někdo ze čtenářů doporučení, jaké sýry zdravotně nezávadné pro psy mohu své fence dávat a jak často. Na sýrových výrobcích "ujíždí."
František Pašingr
22.5.2018 11:41
Někdo má psa na práci a my ho máme na hýčkání. Ovšem na cizích lidech neloudí a ani si nic nevezme i když je mu nabízeno.
Libuše Křapová
22.5.2018 10:57
Věro, zrovna tak můj Ferda. Ale dnes byl tak neodbytný, že jsem ho musela usměrnit. Přišla kamarádka, která mu jindy nosí mlsky, a on jí neustále lezl na klín, žebral a podobně. Málem si nevypila ani kafe - byly jsme na terase. Asi mu (chudáčkovi) začne drezúra.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA