Ilustrační foto: pixabay.com
8 věcí, které by měla vědět každá žena o mužích nad 50
7. 2. 2018Muž jako neznámá bytost. Obzvláště tehdy, pokud už překročil padesátku. Jak se s ním má jednat? Co je třeba, aby ho žena získala? Těchto 8 tipů platí obecně v partnerském životě nebo i při navazování nových známostí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Vršatová
7.2.2018 10:03
Myslím, že už podobných článků bylo dost. Jsou o ničem. Muži v andropauze v manželství stejně jako ti volní se úplně zblázní, že jim ujel vlak a začnou myslet hlavně na to, že "ještě můžou". Snad aspoň v tomhle má článek pravdu, v tomhle jsou "velmi mužští". A mám už dost řečí o tom, co muži chtějí. 37let jsem manželovi dělala domov (po rozvodu mi napsal "byl jsem odejit z ráje"). On mi nikdy neuspokojil jedinou ženskou potřebu. Takže doporučuju NAOPAK pánům po 50tce, ať se taky naučí chápat ženy. My mužům rozumíme, my se to učíme 50 000 let. Je čas, aby tu také byli muži pro ženy. (Škoda, ženy, které muže předělají k obrazu svému z nich udělají trosky. Mně se nepodařilo manžela posunout nikam - přišel na vše sám až po rozvodu.)
Daniela Brunclíková
7.2.2018 09:44
To se netýká jen mužů nad padesát,ale úplně VŠECH mužů.Tedy těch normálních.
Jitka Caklová
7.2.2018 08:29
Nejen žena a nejen o mužích nad 50 let, ale obecně, by nejprve měli vědět základy o sobě. Aby to co čekají od svého protějšku, splňovali také sami. Mám pocit, že řada mužů je takových, jaké si z nich jejich ženy udělaly. Ale platí to mnohdy i v opačném případě, když muž řekne ženě "Ty nemáš co myslet, od toho jsem tady JÁ!!"
Věra Halátová
7.2.2018 08:21
I-senior, to není "inteligentní senior"? Některé články jsou kurioznější než ty v "Pro ženy".
Věra Halátová
7.2.2018 08:20
Kdo to, prosím, psal? To nemohla napsat žena, dlouhodobě vdaná za jednoho muže. Je zde ten muž? BERU! Píši rychle, aby mi ho některá nevyfoukla.
Olga Škopánová
7.2.2018 08:19
Tak ted ještě článek co by měli muži vědět o ženách nad 50 let myslím že toho bude také dost.
Dana Tomanová
7.2.2018 07:21
A kdeže jsou takoví muži schováni? Prosím ještě popis cesty, děkuji :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA