8 věcí, které by měla vědět každá žena o mužích nad 50
Ilustrační foto: pixabay.com

8 věcí, které by měla vědět každá žena o mužích nad 50

7. 2. 2018

Muž jako neznámá bytost. Obzvláště tehdy, pokud už překročil padesátku. Jak se s ním má jednat? Co je třeba, aby ho žena získala? Těchto 8 tipů platí obecně v partnerském životě nebo i při navazování nových známostí.

1. Berte muže takového, jaký je. Muži jsou úžasní, ale nejsou to ženy. Nemyslí jako ženy a nekomunikují jako ženy. Neočekávejte tedy, že muž bude jednat jako žena. Jinak budete zaručeně zklamány.

2. Muži nad 50 jsou velmi mužští a mají rádi, když tuto vlastnost mohou projevit. Muži se s vámi nechtějí měřit. Ale právě tak nemají chuť vám být podřízeni. Podstatné je mít skutečné ženské vyzařování. To mužské ješitnosti lichotí. Pokud se vám to daří, udělají první poslední, abyste s nimi byly šťastné.

3. Muži dokazují svou lásku činy. Nenechte se ovlivnit hollywoodskými romantickými filmy s výroky typu "Jsi pro mě vším". To správní muži neřeknou. Ti předvedou svou lásku tím, že posekají trávu nebo vám půjčí svůj plášť, když je vám zima. Pokud očekáváte, že důkaz lásky přijde slovně. budete možná čekat věčně.

4. Muži chtějí dávat.  Nechte muže, aby vám otevřeli dveře nebo vyměnili žárovku, na kterou nedosáhnete. Dělá jim potěšení, když takové věci mohou udělat za vás. Vše, co za to chtějí, je uznání a dík. Když se toho budete držet, udělají vše, co budete chtít.

5. Nekritizujte práci, kterou pro vás muž dělá. Dělá, co může. Jistě, chtěly byste to možná rychleji a lépe, ale nechte to tak. To ho pak dělá nemužným. Když už je ochoten něco udělat, pak ho to nechte dělat, jak chce. Jinak příště, až ho požádáte, aby něco vyřídil, zavolá řemeslníka. Nechce už mít nepříjemný pocit, že vám něco neudělal správně.

6. Chcete-li navázat známost s mužem nad 50, nedávejte si požadavky, jaký by měl být a co by měl dělat, abyste se s ním chtěla seznámit. Muže to dost frustruje, když už v seznamovacím internetovém inzerátu stojí, kolik by měl vydělávat nebo do jaké musí jít restaurace. Mnozí muži mají dost přikazování z práce, případně od bývalých manželek, takže nechtějí číst nějaké nové požadavky od ženy, s kterou se ještě ani nesešli.

7. Nedělejte z muže svůj projekt (tedy nepředělávejte ho k obrazu svému). Přijměte ho, jaký je, nebo od něj jděte pryč.

8. Mnozí muži nad 50 jsou dost nejistí, jde-li o seznámení. Se zkušenostmi několikerého odmítnutí už se neradi exponují. Pokud se vám nějaký muž líbí, motivujte ho očním kontaktem, příjemným úsměvem nebo lehkým flirtem po internetu, aby věděl, že máte zájem. Myslete na to, že každý rozvedený muž nemá při sobě hned diář pro nové známosti. Buďte k nim milé. Pochopte, že obavy před navazováním známostí nemáte jen vy, nýbrž i většina mužů.

vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.