Jedno ze setkání čtenářů magazínu i60
Íčkaři opět v Magazínu DNES
30. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
2.2.2018 10:58
Článek se mi líbil, už jsem to psala na chatu. Fotky íčkařů jsem ale postrádala také. Měly tam být, a ne ty fotky nicneříkající.
Zdenka Jírová
2.2.2018 00:57
Název senior nebo důchodce uznávám jako úřední označení, když toto označení vyjadřuje nějaký zákon nebo úřední popis. Oslovením " babička" mi smí říkat jen moje vnučka a můj vnuk. Pro dcery jsem stále jejich máma. Ani s manželem jsme si neříkali mamko a taťko, vždy jen jménem. Také nemám ráda, když nemocniční personál oslovuje starší lidi babi nebo dědo. Mají přece svá občanská jména.
Dagmar Bartušková
1.2.2018 21:19
Celkově mne článek nezaujal. Kde jsou fota našich íčkařů?! Palec dolů...
Dagmar Bartušková
30.1.2018 15:42
Na článek jsem zvědavá, těším se, že si ho přečtu v kavárně u kávičky.
Hana Čadová
30.1.2018 12:47
Již několik let tento denník nekupuji, ale 1.2. udělám výjimku! Doufám, že seženu a nebudu muset nikde shánět!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA