Íčkaři opět v Magazínu DNES
Jedno ze setkání čtenářů magazínu i60

Íčkaři opět v Magazínu DNES

30. 1. 2018

Jaké je současné postavení seniorů ve společnosti? Jak vycházíte s mladými lidmi? Jaké máte sny a plány? Jak by se mělo říkat lidem vyššího věku? Co je pro vás urážlivé? Na takové otázky odpovídali někteří z čtenářů a tvůrců i60 v materiálu o životě současných seniorů, který vyjde ve čtvrtek 1. února v Magazínu DNES, příloze deníku MF DNES.

„Pokaždé, když píšu témata týkající se stárnutí, hledám inspiraci u lidí, kteří se sdružují na portálu i60, protože se mi několikrát osvědčilo, že jde o dámy a pány chytré, zábavné, tedy hlavně takové, kteří k tomu, že jim přibývají roky, přistupují tak nějak normálně, řekla bych. To se mi na nich líbí a  mnozí jsou pro mě přímo vzorem, když se tam tak někdy jejich příspěvky probírám. Líbí se mi, že cestují, že mají spoustu zájmů a nápadů. Líbí se mi i to, že se mezi sebou v diskusích na tomto portálu někdy dámy dovedou hašteřit kvůli maličkostem jako malé holky a že některá hodnocení článků jsou poměrně brutální. Prostě, mám pocit, že je s nimi zábava, že se nebojí dát najevo své názory, a tak jsem ráda, že opět byli někteří z nich ochotni sdělit, co si myslí, v článku, ve kterém jsem se vážné téma pokusila pojmout trošku provokativně,“ říká redaktorka MF DNES Scarlett Wilková.

V článku hovoří také zakladatel portálu i60 Jan Raška, jsou tam zahrnuta různá zajímavá čísla týkající se lidí ve věku, který se nazývá seniorský. Jenže, co to vlastně je seniorský věk? Jak tuto životní etapu nazývat? A jde vůbec o nějakou etapu, když je každý člověk úplně jiný? To vše se pokouší shrnout Magazín DNES, který vychází ve čtvrtek 1. února.

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.