Dnešní nedělní odpoledne jsme strávili u našich mladých. Naposledy jsme tam byli na 10. narozeniny naší vnučky Aničky. Tehdy tam bylo dost lidí, takže jsem si vůbec nevšimla vystavených předmětů. O tom, že vnučka navštěvuje kroužek keramiky, samozřejmě vím, protože ji tam děda každou středu vozí. Že je šikovná, taky vím, ale tohle mě tedy dostalo. Koukala jsem jak jojo. Udělali jsme z této parády v kuchyni malou výstavku a já se o to chci s vámi podělit. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu, je to focené mobilem. Ale o to mi ani moc nejde, jen jsem ohromená, co malé ruce 10leté holčičky dokážou vytvořit. Mimoto ještě chodí do dramatického kroužku a dokonce už veřejně vystupuje. Jsem na ni docela pyšná, i když ona sama chce být cukrářkou. Tedy zatím.
Foto: autorka
Hrdost
29. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
1.2.2018 15:27
Dětičky jsou dneska šikovné, když jsem dělávala v Infocentru, tak jsme mívali výstavky jejich keramických prací, plno toho taky mám doma koupeného. Nadi, krásné, moc Aničku pochval...
Zdenka Jírová
30.1.2018 23:25
Moc se milí kočička a sova. Také beruška je pěkná. ˇMoc šikovná holčička.
Jana Kollinová
30.1.2018 08:01
Jsem na to obdobně jako I.K. a L.F. Mě pozvala na druhou návštěvu kočička.
Libor Farský
30.1.2018 00:18
Já se na to nemůžu vynadívat, již jsem tu zase. Nejvíc se mi líbí ta beruška sedmitečná.
Zdenka Jírová
29.1.2018 22:42
To je moc pěkné, můj 11 letý vnuk mě také zásobuje svými uměleckými předměty, ale umělec z něho asi nebude. Spíš ho zajímá technika a modelování strojů, letadel ap. Jsou šikovní, naši vnuci.
Dana Tomanová
29.1.2018 20:50
Naďo, děti nás neustále něčím překvapují a je neuvěřitelné, jak umějí ztvárnit své představy. Gratuluji a užívej si to! Má vnoučata také chodí na keramiku, mám od nich krásné dárečky - vystavené, tak vím, jaká je to radost. Moc hezké!
Jana Kollinová
29.1.2018 18:27
Naďo, máš úžasně talentovanou vnučku. Jeden originál krásnější než druhý. Přeji ji skvělou tvůrčí kariéru. Má talent od Boha. Miluji keramiku a domov mi zdobí několik skvostných dárků od přátel. Potěšilo mě, že jsi umožnila nahlédnout do privátní umělecké expozice. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem