To kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej.
Foto: autorka

To kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej.

13. 11. 2017
recepty
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Hmmmm...tedy, paní Miluško, děláte mi chutě :-)) Polévky mám ráda, dost často vařím vzimě boršč, zelňačku i kulajdu, na kyselo se u nás shání špatně kvásek a bez něj to není ono. S těmi míchanými vajíčky také neznám, ale určitě vyzkouším ( já do toho dávám vajíčko většinou srazit).
Lidmila Nejedlá
Kyselo mám ráda, míváme ho i ve školní jídelně. Dobře, Miluško, že jsi ho připomněla.
Libor Farský
A škubánky jakbysmet. Jó, starej Blešák, ten se má ...
Libor Farský
Kyselo jsem nejedl od r.1967, po smrti babičky (Vysoké nad Jizerou) již ho nikdo neuměl. Děkuji za vzpomínku. Nebudu to zkoušet, kvásek bych u nás nesehnal a navíc - pro jednu osobu...
Elena Valeriánová
Miluško, kyselo jsem nikdy nevařila a ani nejedla. Abych pravdu řekla ani by mě to nelákalo. Naproti tomu kulajdu mám ráda. A bramboráky, ty bych mohla kdykoli. Tak ať chutná všem, co budou kyselo vařit.
Jana Šenbergerová
Pravé kyselo jsem nikdy nejedla. U nás se nevařilo.
Alena Tollarová
Kyselo nejím, ale nikdy nezapomenu, jak jsme jednou byli v Zooparku v Chomutově na Dni země. Byla hrozná zima a na vyhlídce u medvědů se podával borš, kde prodávající do misek šplíchala přímo z krabičky šlehačku. Tehdy to byl hotový balzám nejen do bříška, ale i na prokřehlé ruce.
Alena Tollarová
Kyselo nejím, ale nikdy nezapomenu, jak jsme jednou byli v Zooparku v Chomutově na Dni země. Byla hrozná zima a na vyhlídce u medvědů se podával borš, kde prodávající do misek šplíchala přímo z krabičky šlehačku. Tehdy to byl hotový balzám nejen do bříška, ale i na prokřehlé ruce.
Blanka Macháčková
Mám chuť na všechno.
Marcela Pivcová
Oblíbené kyselo občas, když seženu kvásek, také uvařím. Tak, jak nám je vařila maminka nebo babička. Začínám vařením hub (lesních), k těm pak přidám rozmíchaný a rozředěný kvásek, osolím a povařím, pak dám v ruce rozmačkané vařené brambory, trochu uškvařeného másla a na másle upečené vajíčko. To je všechno - smetanu ani cibuli maminka nedávala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%