Foto: autorka
To kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej.
13. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
13.11.2017 11:34
Mňó, Miluško, dobrej tip na baštu, krajová jídla já můžu. Moje babička vařila "hladkou Ančku" ;-) .
Zuzana Pivcová
13.11.2017 11:24
Jsem z Podkrkonoší, a ačkoliv jsem byla v necelých 14 letech "odstěhována" do jižních Čech, kde je oblíbená kulajda, tak láska ke kyselu u mě zůstává dodnes, kdy už jsem 35 let v Praze. Kvásek se tu ale sežene jen ojediněle, ale občas ho máme, i když trochu jinak, než Ty, Miluš, uvádíš. Pro mě je kyselo bez konkurence, ale někteří z našich známých ho nechtěli.
Naděžda Špásová
13.11.2017 11:17
Bramboráky máme moc rádi. A to je všechno. Kyselo nejíme a ani ho nevařím, boršč, já tomu říkám bařt, dělám jen šťovíkový, pirožky jen s kysaným zelím a slaninou, škubánky jen opečené a to tak jednou za iks let. Pohanku a cokoli z ní nesnáším od mala, kdy nám babička dělala pohankovou kaši. Ale, Miluško, určitě to kyselo máš výborné, takže všem labužníkům přeji dobrou chuť.
Hana Rypáčková
13.11.2017 11:16
To je nápad s těmi míchanými vajíčky, lepší než mačkat vařená..Udělám...
Eva Mužíková
13.11.2017 11:12
Miluše, děláš mi chutě hned po ránu:)))) Kyselo jsem nikdy nezkoušela, ale ty bramboráky bych mohla jíst bez ohledu na počasí každý den. Díky za typ..Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA