Barvy podzimu II.
Foto: autorka

Barvy podzimu II.

20. 10. 2017

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale já to risknu a ještě jednou vám nabídnu barvy podzimu. Tentokrát to je spíš do žluté, okrové, modré a zelené. V těchto, možná posledních, krásných podzimních dnech to láká lidi na procházky do přírody. Stejně i nás, a protože vím, že na našem oblíbeném Střížovickém kopci se podzim opravdu krásně vybarvuje, vyrazili jsme s pejsky na trochu delší štrapác. Vzali jsme to kolem rybníka a podzim nezklamal. Rozmarně rozházel kolem dokola všechny možné odstíny barev a já se o tu parádu musím s někým podělit.

Snad se vám to bude líbit a potěšíte se s námi. Tentokrát je fotek o trochu víc, ale třeba po zhlédnutí uznáte, že jsem jinak nemohla. Přeji příjemný zážitek.

Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Díky za vaše krásné příspěvky, těší mě a cením si jich.
Eva Mužíková
Naďo, tak jsem se pokochala pohledem na tu nádheru. Zajímavé, že u nás ty barvy zatím nejsou tak výrazné, asi tím, že jsme trochu výš..
Libor Farský
Překrásné ...
Elena Valeriánová
Nefotit takovou krásu by byl hřích. Je až neskutečné, jak umí příroda čarovat. Každý den má své kouzlo i ta zatracována mlha je kouzelná, tajemná. A pak se prodere přes mlhu slunce a svět se rozsvítí, nádhera. Naďo, děkuji.
Zdenka Jírová
Krásné fotky podzimu, také ho ráda fotím.
Jarmila Komberec Jakubcová
Naďo moc se ti fotky povedly - úžasná krása podzimu. Ta vodní plocha jako zrcadlení je moc pěkné. Dík
Alena Vávrová
Naďo, krása letošního podzimu krásně zachycená. To miluju, když se ty podzimní barvičky snoubí s blankytnou oblohou ve vodním zrcadle! Dík za sdílení.
Naděžda Špásová
Moc děkuji, jen musím říct, že fenku jsme potkali cestou a chtěla si moc hrát s našimi pejsky. Je fakt, že tu byl výrazný výškový a váhový rozdíl. Ale byla krásná a přítulná.
Lenka Hudečková
Na'do, to je nádhera, která se nepřejí ani nepřekouká. Miluji barvy podzimu a navíc to zrcadlení, paráda...a děkuji, Krása :-) ☼ *
Marie Ženatová
Velice krásné...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.