Barvy podzimu II.
Foto: autorka

Barvy podzimu II.

20. 10. 2017

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale já to risknu a ještě jednou vám nabídnu barvy podzimu. Tentokrát to je spíš do žluté, okrové, modré a zelené. V těchto, možná posledních, krásných podzimních dnech to láká lidi na procházky do přírody. Stejně i nás, a protože vím, že na našem oblíbeném Střížovickém kopci se podzim opravdu krásně vybarvuje, vyrazili jsme s pejsky na trochu delší štrapác. Vzali jsme to kolem rybníka a podzim nezklamal. Rozmarně rozházel kolem dokola všechny možné odstíny barev a já se o tu parádu musím s někým podělit.

Snad se vám to bude líbit a potěšíte se s námi. Tentokrát je fotek o trochu víc, ale třeba po zhlédnutí uznáte, že jsem jinak nemohla. Přeji příjemný zážitek.

Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Naďo, znám to, nejde přestat fotit, že... Raduje se i pejsek. Moc pěkné!
Mirek Hahn
Prima :-) Zase jsem se letos nechal zaskočit tou rychlostí změny. Do poloviny října podzim a barvy nic moc a pak najednou během dvou-tří dnů se všechno rozsvítilo světle žlutě, jak kdyby někdo přes noc vylil kyblik žluté barvy.....
Zuzana Pivcová
Stejně je to úžasné, jak se dokáží stromy obléct, ať jsou kdekoliv. I když je pošmourno, ty barvy jim nikdo nevezme. Díky.
Hana Rypáčková
Krása.
Blanka Macháčková
Kéž by to takhle vydrželo celý podzim. Skutečnost je určitě stejně krásná jako fotky. Mám ale obavy, že nám to mlhy brzo všechno schovají.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.