FOTO: pinterest.com
Žena jako inspirace: Valerie Ramsey
22. 10. 2017
Modelka, autorka mnoha článků, mluvčí přednášející na akcích týkajících se ženských práv. Tato dáma je ve světových magazínech zařazována mezi nejvlivnější ženy současnosti ve věku nad sedmdesát let.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
23.10.2017 20:56
Že by mě měla inspirovat zrovna tato madam? A vůbec, myslím, že ve svém věku už vím dobře a dost dlouho, co si se sebou počít, abych se cítila a připadala si dobře.
Dagmar Bartušková
22.10.2017 20:10
Šmrncovní žena - ta paní Valerie. A jestli má face-lifting nebo jiné úpravy? Někdo má zase jiný zásah do obličeje-třeba klapačky. No a co? To neřeším. A ONA - ona na to má.
Určitě je jí fuk, jestli se líbí někomu z i60. Ona ví, kde je uznávaná, ví své.: -) Ráda bych v jeji společnosti strávila pár chvil-třeba u vínka nebo u kávičky. S ní rozhodně nuda nebude. A o to jde.
Zuzana Pivcová
22.10.2017 20:03
Paní je upravená a fotka je také upravená. A já tyhle, byť pro mě životně nedůležité, podvůdky, které nám jsou dávány za vzor, nemám ráda.
Blanka Macháčková
22.10.2017 16:23
Myslím, že Dana Zátopková ji s přehledem strčí do kapsy. Ale nevím, jestli ze mě nemluví závist:).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA